Urmatorul Corvette Z06 ofera 730 CP in schimbul a numai... 2.990 euro

  • Cel mai nou pachet de tuning destinat Chevrolet-ului Corvette Z06 vine de la GeigerCars
  • Germanii au pregatit pentru clientii supercarului american atat un plus de putere, cat si unul de sportivitate estetica
  • Pretul optiunilor variaza intre 2.990 si 9.900 de euro (in functie de modificare)
Distribuie pe Facebook

Nemultumit cu performantele noului Chevrolet Corvette Z06? Daca cei 650 de cai putere care insotesc supercarul american in a sa versiune standard nu ti se par indeajuns, atunci iti sugeram cu mare drag sa incerci varianta celor de la GeigerCars.

Pentru numai 2.990 de euro, celebra companie germana de tuning rescrie softul motorului V8 de 6.2 litri si obtine alti 80 CP din unitatea pe benzina livrata in compania unui compresor mecanic.

Adaugam in meniu si un cuplu maxim de 944 Newton-Metri, iar cele 2.95 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h (in cazul unui Chevrolet Corvette Z06 de fabrica) ar trebui coboare pana la o valoare similara celei ce caracterizeaza hibridul McLaren P1.

Chevrolet Corvette Z06 by GeigerCars

Chevrolet Corvette Z06 by GeigerCars

Bunatatile pregatite de specialistii GeigerCars pentru posesorii ultimei generatii a legendarului automobil sport american nu se sfarsesc insa aici, ci continua cu suspensia mai joasa, oferita in schimbul unei sume de 5.500 de euro.

Si totusi, abia acum trebuie sa incepi sa-ti faci griji serioase pentru buzunarul tau, pachetul aerodinamic compus din numeroase elemente functionale realizate din fibra de carbon urmand a-ti scoate din buzunare nici mai mult, nici mai putin de 9.900 de euro.

Dar performanta costa, asa ca daca planuiesti sa optezi pentru meniul complet, evacuarea cu valve controlabile - capabila de 95 dB!, iti va goli contul bancar de alti 4.900 de euro.

Toate aceste sume, chiar daca la final depasesc pragul celor 23.000 de euro, palesc insa in compartie cu costurile de achizitie ale unui Chevrolet Corvette Z06 de ultima generatie, care pornesc de la 99.500 de euro pentru versiunea Coupe, respectiv 104.500 euro pentru varianta Convertible.

Chevrolet Corvette Z06 by GeigerCars

Chevrolet Corvette Z06 by GeigerCars

Chevrolet Corvette Z06 by GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Chevrolet Corvette Z06 by GeigerCars
mai multe