Ursul la a doua tinerete: Tuning inedit pentru BMW E30

Ursul la a doua tinerete: Tuning inedit pentru BMW E30
  • Compania ungara TMCars a lansat un pachet de tuning pentru BMW E30
  • Botezat concept30, meniul include nu mai putin de 12 piese de caroserie
  • Preturile pornesc de la 3.000 de euro si nu includ costul blocurilor optice
Distribuie pe Facebook

Ce s-ar fi intamplat daca BMW nu ar fi renuntat niciodata la modelul Seria 3 E30, ci ar fi continuat si astazi productia popularului Ursulet? Raspunsul vine de la o companie din Ungaria, care a pregatit un tuning inedit pentru legendarul automobil bavarez.

Retras de pe piata in urma cu aproximativ doua decenii, modelul BMW Seria 3 E30 este pe cale sa revina pe buzele tuturor iubitorilor de automobile. Si asta multumita unei companii de tuning din Ungaria, care a pregatit numeroase imbunatatiri pentru popularul Ursulet. Imbunatatiri capabile sa-i confere acestuia un aspect contemporan, iar noua sa ne ofere raspunsul la intrebarea ce s-ar fi intamplat daca producatorul din Munchen ar fi continuat si astazi productia iconicului sau autoturism, mai exact.

BMW E30 by TMCars - Poze Reale

BMW E30 by TMCars - Poze RealeBMW E30 by TMCars - Poze Reale

Compus din 12 elemente de caroserie si disponibil in schimbul unei sume de aproximativ 3.000 de euro, pachetul TMCars concept30 pentru modelul BMW Seria 3 E30 este oferit in doua design-uri diferite. Astfel, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie atat o versiune "de strada" - plafonul si linia geamurilor raman aceleasi ca la automobilul original, in timp ce aripile sunt proiectate pentru a putea gazdui suspensia standard si jante ceva mai late, cat si o varianta "de curse", in care montantul C creste in dimensiuni, similar exemplarului M3 E30, in timp ce aripile sunt proiectate pentru a putea gazdui orice tip de suspensie si jante caracteristice autoturismelor intalnite in lumea sporturilor cu motor.

BMW E30 by TMCars - Poze Reale

BMW E30 by TMCars - Poze RealeBMW E30 by TMCars - Poze Reale

In cazul in care te-ai decis cu privire la alegerea pe care o vei face, atunci afla ca oferta companiei de tuning din Ungaria mai include si un set de blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, ce promit sa completeze cu mare succes aspectul futuristic cu care se poate lauda acum popularul Ursulet. Acestea nu sunt insa incluse in pretul mentionat ceva mai sus, ci va trebui sa scoti din buzunar alti bani pentru a te bucura de prezenta lor (aproximativ 800 de euro), lucrul valabil si daca visezi la o noua pereche de jante.

BMW E30 by TMCars - Poze Reale

BMW E30 by TMCars - Poze RealeBMW E30 by TMCars - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze BMW E30 by TMCars - Poze Reale
mai multe