VATH V50RS e Mercedes-ul E63 Cabrio pe care dintotdeauna l-ai asteptat

VATH V50RS e Mercedes-ul E63 Cabrio pe care dintotdeauna l-ai asteptat
  • Cel mai nou pachet de tuning marca Vath vizeaza Mercedes-ul E500 Cabriolet
  • Meniul propus de german aduce in prim plan un total de 550 cai putere si 830 Newton-Metri
  • Clientii pot opta inclusiv pentru modificari de ordin estetic, din carbon
Distribuie pe Facebook

In timp ce oficialii Mercedes cantaresc in continuare posibilitatea lansarii unui E63 AMG Cabriolet, germanii de la Vath trec direct la fapte si completeaza golul lasat de compania din Stuttgart cu un E500 de 550 CP.

Botezat V50RS, impresionantul proiect de tuning gazduieste in compartimentul motor o versiune modificata a V8-ului bi-turbo de 4.663 centimetri cubi, care ofera nu doar un plus de 142 de cai putere, ci si un total de 830 de Newton-Metri.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in mai putin de 4.9 secunde, principala atractie a celei mai noi creatii marca Vath reprezentand-o insa fara dar si poate viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora.

Mercedes E500 Cabriolet by VathMercedes E500 Cabriolet by Vath

Mercedes E500 Cabriolet by Vath

La fel ca un AMG veritabil, Mercedes-ul E500 Cabrio cazut in mainile specialistilor germani se lauda si cu o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, respectiv cu un sistem de franare de inalta performanta - care, in cazul de fata, dispune de discuri de 390 mm.

Imbunatatirile de ordin au fost pastrate, in schimb, la un nivel minim, jantele din aliaj echipate cu anvelope in dimensiunea 275 / 25 R20 eclipsand complet ornamentele subtile din fibra de carbon de la nivelul spoilerelor fata si spate.

Fireste, asta nu inseamna neaparat ca proiectul celor de la Vath va sfarsi prin a fi catalogat ca doar un alt Mercedes cu noi incaltari, de un asemenea lucru urmand a se asigura inclusiv sistemul de evacuare cu ale sale valve controlabile si patru tobe de esapament.

Modificarile suferite de E500-le Cabrio ajuns in atelierul celebrei companii germane de tuning se sfarsesc aici, insa distractia adevarata abia acum incepe: peste 25.000 de euro va trebui sa scoti din buzunare pentru a te bucura de beneficiile tratamentului V50RS.


Mercedes E500 Cabriolet by Vath

Mercedes E500 Cabriolet by Vath

Mercedes E500 Cabriolet by Vath

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Mercedes E500 Cabriolet by Vath
mai multe