Vechea masina a lui Saddam Hussein, scoasa la vanzare pe internet. Ar putea fi unica pe Pamant

Vechea masina a lui Saddam Hussein, scoasa la vanzare pe internet. Ar putea fi unica pe Pamant
  • Vechea masina a lui Saddam Hussein, scoasa la vanzare pe internet.
  • Ar putea fi unica pe Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un motor V8 cu capacitatea cilindrica de 5.3 litri. Plus diferite elemente placate cu aur, tapiterie din piele si scaune fata / spate individuale.

Una dintre numeroasele masini care i-au apartinut, candva, fostului dictator irakian Saddam Hussein a fost scoasa la vanzare - de curand, pe internet. Este vorba, mai precis, despre un Aston Martin Lagonda unic in lume - dupa cate se pare, realizat in cursul anului 1985, la comanda, pentru o suma de 500.000 de marci germane.

Creatia unei companii pe nume Styling Garage (SGS), impresionantul exemplar iese numaidecat in evidenta prin noile spoilere fata si spate sau eleronul de dimensiuni generoase de la nivelul portbagajului, de exemplu. Din meniu nu lipsesc - daca mai trebuia precizat, nici elementele placate cu aur.

Aston Martin Lagonda de vanzare

Aston Martin Lagonda de vanzare

De cealalta parte a portierelor, respectivul Aston Martin Lagonda pare sa ofere o combinatie contrastanta de albastru si bej. Plus tapiterie din piele si patru scaune individuale despartite de o consola centrala interminabila, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv de aceasta data diferite elemente placate cu aur, evident.

Sub capota, masina realizata in cursul anului 1985 - la comanda, de o companie pe nume Styling Garage (SGS), pentru o suma de 500.000 de marci germane, si care i-a apartinut - candva, fostului dictator irakian Saddam Hussein ascunde un motor V8 cu capacitatea cilindrica de 5.3 litri si 280 de cai.

Acompaniata de un numar redus de kilometri, de doar 4.600, potrivit anuntului de vanzare publicat, de curand, pe internet, impresionanta creatie - unica pe Pamant, bazata pe Aston Martin Lagonda este insotita de o nota de plata de 266.007 euro. Mult sau putin, acum depinde si de unghiul din care priveste fiecare.

Aston Martin Lagonda de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Aston Martin Lagonda de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2021