Vei avea parte de o mare surpriza cand ai sa vezi ce se ascunde sub capota acestui BMW de 'familie'

Vei avea parte de o mare surpriza cand ai sa vezi ce se ascunde sub capota acestui BMW de 'familie'
  • Cel mai nebun BMW Seria 3 Touring din lume ascunde sub capota un motor turbo de 800 CP
  • Masina bavareza se poate lauda inclusiv cu pompa de benzina Stage 3 sau injectie cu metanol
  • Lista cu imbunatatiri estetice include spoilere agresiv stilizate si jante uriase
Distribuie pe Facebook

Nu te lasa pacalit de caroseria sa in cinci portiere. Chiar daca are un portbagaj mai generos, acest BMW Seria 3 Touring poate rivaliza oricand, la performante, cu un Ferrari ori Lamborghini.

Imediat ce ai sa vezi dimensiunea intercooler-ului sau a discurilor de franare vei realiza ca, in cazul de fata, nu ai de-a face doar cu un alt banal BMW Seria 3 modificat astfel incat sa arate cu un M3.

Desigur, noul design al spoilerelor fata / spate este mai mult decat binevenit - lucru care se poate spune inclusiv despre prelungirile proeminente din fibra de carbon sau jantele forjate cu design in sapte spite duble, insa nu asta conteaza acum.

Contrastul dintre griul mat de la nivelul caroseriei si galbenul stralucitor al etrierelor merita si el incadrat la categoria "schimbari care sar in evidenta", la fel precum si combinatia de alcantara si material textil ce acompaniaza scaunele break-ului bavarez.

BMW 335i de 800 CPBMW 335i de 800 CP

BMW 335i de 800 CP

Si totusi, atunci cand vine vorba despre acest BMW Seria 3 Touring, principala atractie o reprezinta de departe motorul ascuns sub capota. Un motor turbo dotat cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, care initial producea putin peste 300 cai putere.

In prezent, unitatea cu pricina dezvolta cu vreo 500 CP mai mult, surplusul de putere venind in urma instalarii unei turbine uriase si a unui sistem de injectie care functioneaza pe baza de metanol.

Acum nu te gandi ca acestea sunt singurele imbunatatiri aduse unitatii N55, in obtinerea celor 813 CP prezenti acum la datorie fiind implicate si injectoarele cu debit marit, pompa de benzina Stage 3 sau sistemele de admisie si racire a aerului, respectiv evacuare a gazelor realizate custom.

Din pacate, despre performantele break-ului bavarez nu putem spune nimic pentru moment, insa suntem mai mult ca siguri ca acesta poate rivaliza oricand, atat la sprintul 0 - 100 km/h, cat si la viteza maxima, cu un Ferrari ori Lamborghini.

BMW 335i de 800 CP

BMW 335i de 800 CP

BMW 335i de 800 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW 335i de 800 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2016