Vezi acest Hyundai modificat in Photoshop? Va avea 1.040 CP odata ce va prinde viata

Vezi acest Hyundai modificat in Photoshop? Va avea 1.040 CP odata ce va prinde viata
  • Bisimoto aduce la SEMA un Hyundai Santa Fe de 1.040 CP
  • SUV-ul sud-coreean ascunde sub capota un V6 twin-turbo
  • Numeroase modificari regasim inclusiv la nivel estetic
Distribuie pe Facebook

Doar trei saptamani si jumatate au mai ramas pana la inceputul lunii noiembrie, iar asta nu poate insemna decat un singur lucru: e momentul ca marile companii americane de tuning sa publice primele fotografii si informatii oficiale ale... proiectelor create pentru SEMA Show, bineinteles.

In timp ce intreaga Europa priveste cu pare atentie ce se intampla in cadrul Salonului Auto de la Paris, iubitorii de masini de peste Ocean asteapta cu mare nerabdare debutul celui mai important salon de tuning al planetei.

Editia din acest an a evenimentului SEMA Show, caci despre el este vorba in ultimele cuvinte ale randului de mai sus, se desfasoara in perioada 1 - 4 noiembrie si promite, ca in fiecare an de altfel, prezente care mai de care... mai interesante.

Printre surprizele pregatite de marile companii americane de tuning se numara, de exemplu, si urmatorul Hyunda Santa Fe by Bisimoto, despre care creatorul sau ne spune ca ascunde sub capota un total de 1.040 de cai putere.

Mai impresionanta chiar si decat propunerea extremului W16 quad-turbo ce insoteste versiunea standard a modelului Bugatti Veyron, valoarea cu pricina a fost obtinuta in urma echiparii V6-lui Lambda de 3.9 litri cu... fel si fel de bunatati.

Bunatati precum un kit twin-turbo cu elemente Turbonetics, injectoare de 2.200 cmc, dar si evacuare custom, electronica AEM sau ECU Infinity. Nu lipsesc insa din meniu nici cutia de Genesis R-Spec sau diferentialul de Equus.

Din punct de vedere estetic, Santa Fe-ul pregatit de Bisimoto pentru editia din acest an a celui mai important salon de tuning al planetei surprinde in special prin... ei bine, prin lipsa spoilerelor agresiv stilizate si a pragurilor laterale proeminente.

O grila redesenata a radiatorului, un nou set de jante si folia cu motive racing de la nivelul caroseriei sunt singurele modificari caracteristice departamentului exterior, SUV-ul celor de la Hyundai luandu-si revansa la interior.

La interior, acolo unde gasim scaune din gata Daytona EVO de la Momo, centuri de tip ham marca Crow, dar si un roll cage cu prindere in patru puncte, care amplifica senzatia de performanta livrata de cei 1.040 de cai putere prezenti la datorie.

Hyundai Santa Fe de 1.040 CP

Distribuie pe Facebook
mai multe