VIDEO: Un Lexus din SUA are 1027 de CAI sub capota si face proprietarii de Bugatti sa tremure de frica

VIDEO: Un Lexus din SUA are 1027 de CAI sub capota si face proprietarii de Bugatti sa tremure de frica
  • Cel mai dement Lexus vine din SUA
  • E vorba de un IS300 fabricat in 2003
  • Sedanul japonez are 1027 CP
Distribuie pe Facebook

Cel mai dement Lexus de pe intreg mapamondul? Probabil acest IS din 2003, care vine alaturi de o herghelie cu peste 1.000 de CAI.

Lansat pe piata in urma cu doua decenii, la sfarsitul anilor '90, primul Lexus IS din istoria planetei a primit un scop clar din partea creatorilor sai. Sa lase fara clienti modelele care formau trioul Audi A4, BMW Seria 3 & Mercedes C-Class.

Automobilul japonezilor nu a reusit intocmai sa se ridice la nivelul asteptarilor, insa poate spune ca a facut multe persoane fericite. Inclusiv pe Jerry din SUA, care conduce si zilele acestea exemplarul de culoare neagra cumparat in 2003.

Ce este drept, respectivul Lexus IS a suferit multiple modificari de-a lungul timpului, printre cele mai interesante numarandu-se propulsorul 2JZ. Propulsor care, dupa numeroase imbunatatiri, dezvolta in configuratia de top 1.027 CP.

Mai puternic chiar si decat un Bugatti Veyron, automobilul japonez promite senzatii de neuitat pe banda rulanta. Si totul unui pachet tehnic care mai cuprinde o cutie manuala cu sase trepte de viteza, plus... un sistem de tractiune spate.

Iar cea mai frumoasa parte consta in faptul ca nebunia de sub capota acestui Lexus IS din anul 2003 nu se vede din exterior, singurele modificari estetice luand forma unui nou set de jante si a unei insigne turbo pentru portbagaj. Sleeper-ul perfect?

Distribuie pe Facebook
mai multe