Vilner Bullshark: Transformarea radicala a unui BMW Seria 6

Vilner Bullshark: Transformarea radicala a unui BMW Seria 6
  • Vilner ne face cunostinta cu cea mai noua creatie a sa, botezata Bullshark
  • Proiectul de tuning are la baza generatia anterioara a modelului BMW Seria 6
  • Cu exceptia plafonului si usilor, aspectul exterior a fost modificat in totalitate
Distribuie pe Facebook

Calimari intregi de cerneala au fost sacrificate pentru a descrie asa cum se cuvine proiectele de tuning ale celor de la Vilner, compania bulgara reusind sa ne impresioneze de fiecare data cu creatiile sale, fie pe doua, fie pe patru roti. In cazul de fata insa, situatia sta cu totul si cu totul altfel.

Dupa ce si-au facut un renume in industria tuningului interior, dar si pe segmentul modificarilor dedicate motocicletelor, bulgarii de la Vilner se pregatesc de o noua provocare. Primul pas a fost facut deja in acest sens, celebra compania de la Sud de Dunare dezvaluindu-ne astazi probabil cea mai importanta creatie a sa de pana acum.

Vilner Bullshark

Vilner BullsharkVilner Bullshark

Noul Vilner Bullshark, caci despre el este vorba, are la baza generatia anterioara a modelului BMW Seria 6 Coupe si, asa cum o sugereaza denumirea sa, se poate lauda cu numeroase elemente vizuale inspirate de rechinul-taur, precum partea frontala impunatoare sau "branhiile" supradimensionate instalate la nivelul aripilor fata. De asemenea, numeroase modificari au fost operate si la nivelul partii posterioare, extensiile proeminente aplicate aripilor, eleronul integrat in linia portbagajului si noile detalii sculptate la nivelul spoilerului fiind dintre cele mai reprezentative.

Vilner Bullshark

Vilner BullsharkVilner Bullshark

Altfel spus, cu exceptia plafonului si a usilor, nimic nu a scapat neatins, o alta dovada a acestei afirmatii stand atat in farurile imprumutate de la SUV-ul japonez Infiniti FX, cat si in stopurile de E63 Facelift. Deloc surprinzator, acelasi tratament radical a fost aplicat si interiorului, noul Vilner Bullshark impresionand la acest capitol prin insertiile de piele maronie si bej, respectiv accentele de alcantara finisate in aceeasi nuanta maronie, ambele materiale fiind contrastate de albastrul atei cu care au fost cusute - un albastru cu care ne mai intalnim si la nivelul ceasurilor de bord, centurilor si chiar exterior.

Vilner Bullshark

Vilner BullsharkVilner Bullshark

Lista cu imbunatatiri interioare se incheie cu sistemul audio de inalta fidelitate marca Ground Zero, pachetul cu bunatati continuand insa cu surplusul de 37 CP si 72 Nm adaugat propulsorului V8 din dotare. Drept urmare, unitatea aspirata de 4.4 litri se poate bucura acum de prezenta a circa 370 cai putere si 522 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru a transporta cu mare viteza geamantanul croit special de Vilner pentru noul sau rechin taur pe patru roti.

Vilner Bullshark

Proiectul Bullshark al bulgarilor de la Vilner te-a fascinat intr-atat de mult incat esti interesat sa afli cum a devenit realitate? Ei bine, atunci afla ca avem o surpriza pentru tine: CLICK AICI pentru a vedea cum a prins viata impresionanta creatie a companiei de tuning de la Sud de Dunare!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Vilner Bullshark
mai multe