Vilner imbraca in carbon noul Range Rover Autobiography

Vilner imbraca in carbon noul Range Rover Autobiography
  • Cel mai nou proiect semnat Vilner are la baza exclusivistul Range Rover Autobiography
  • Lista cu imbunatatiri operate include numeroase detalii exterioare din fibra de carbon
  • Specialul meniu se incheie cu jantele pe 21 inch, finisate intr-un negru mat si glossy
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning ce poarta semnatura specialistilor Vilner are la baza exclusivistul Range Rover Autobiography si, spre surprinderea noastra, nu propune nici un fel de restilizare interioara.

Recunoscuti pentru maiestria cu care reusesc sa perfectioneze orice cockpit si cabina de automobil ce le incape pe maini, bulgarii de la Vilner vor sa ajunga acum celebri si in lumea modificarilor exterioare.

Drept urmare, cel mai recent proiect ce poarta semnatura faimoasei case de tuning nu aduce in prim plan nici un fel de imbunatatire la nivelul interiorului - o premiera absoluta pentru specialistii de la Sud de Dunare.

In schimb, exclusivistul Range Rover Autobiography regasit la baza se poate lauda cu numeroase accente subtile realizate din carbon si aplicate caroseriei, accente ce completeaza perfect motorul V8 de 5.0 litri si 510 cai putere ascuns sub capota.

Range Rover by Vilner

Lista cu ingrediente magice nu se sfarseste totusi odata cu noile ornamente intalnite la nivelul grilei si spoilerului fata, oglinzilor si pragurilor laterale, respectiv spoilerului spate, cei mai atenti la detalii urmand a remarca si jantele pe 21 inch, finisate intr-o combinatie de negru mat, plus negru stralucitor.

O alta premiera absoluta inaugurata de bulgarii de la Vilner cu ocazia acestui proiect este data de faptul ca, spre deosebire de interioarele unicat, modificarile operate in cazul de fata vor fi disponibile la vanzare si pentru alti posesori ai exclusivistului Range Rover - Autobiography sau nu.

Pretul tratamentului complet nu a fost anuntat pentru moment de catre oficialii faimoasei companii de tuning de la Sud de Dunare, insa acesta nu ar trebui sa reprezinte nici un fel de problema tinand cont ca un exemplar al off-roader-ului britanic porneste de la suma de 91.810 euro.

Asta in cazul in care se opteaza pentru versiunea standard, de baza. Nu de alta, dar cei care viseaza la serviciile proaspat lansatei variante cu ampatament marit vor avea de scos din buzunar un minimum de 129.510 euro.

Range Rover by Vilner

Range Rover by VilnerRange Rover by VilnerRange Rover by Vilner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Range Rover by Vilner
mai multe