Vilner rafineaza interiorul SUV-ului Mercedes ML

Vilner rafineaza interiorul SUV-ului Mercedes ML
Compania Vilner a facut o obsesie din a da savoare oricarui interior auto pe care il atinge, iar Mercedes ML este una dintre acele norocoase masini care au cazut pe mana tunerului bulgar. La fel ca si in celalte cazuri, rezultatul final te lasa cu gura cascata.
Distribuie pe Facebook

Atunci cand vine vorba de compania Vilner, decoratiunile interioare sunt ridicate la rang de arta. O arta care ascunde in spate un cuvant pe care nu multe case de design il pot atinge - perfectiunea. Iar dupa studierea in detaliu a mai multor creatii semnate de tunerul bulgar, vei astepta cu sufletul la gura urmatorul model ce se va bucura de tratamentul Vilner - in cazul de fata, marele Mercedes ML din Stuttgart.

Vilner rafineaza interiorul SUV-ului Mercedes ML

Majoritatea celor care se lauda cu un exemplar al SUV-ului german in garaj vad in interiorul masinii un punct slab, materialele folosite aici nefiind chiar unele dintre cele mai bune. Insa unul dintre nemultumitii proprietari a aplicat pentru tratamentul complet Vilner. Si bine a facut! Cockpitul Mercedes-ului ML a fost modificat pana la cel mai mic detaliu si se lauda cu o atragatoare combinatie in doua culori. Mai mult de atat, volanul a primit o noua imbracaminte, accentele de lemn au fost inlocuite cu unele din fibra de carbon, in timp ce partea superioara a bordului, fetele usilor si scaunele se lauda cu insertii de Alcantara. Acelasi material se regaseste si la nivelul portbagajului, nota finala fiind insa data de instrumentele de bord custom si lumina ambientala prezenta la baza usilor.

Vilner rafineaza interiorul SUV-ului Mercedes ML

Iar asta nu e tot. De aceasta data, bulgarii de la Vilner au decis sa-si lase amprenta si asupra exteriorului, SUV-ul Mercedes ML remarcandu-se inca de la prima aparitie prin ale sale noi faruri cu LED-uri si elementele cu tenta negru-crom.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes ML by Vilner
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 24 Martie 2011