Volkswagen Golf VII primeste un nou pachet de tuning. De-aceasta data de la JMS!

Volkswagen Golf VII primeste un nou pachet de tuning. De-aceasta data de la JMS!
Sau, altfel spus, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf se transforma incet, dar sigur, intr-o adevarata stea a industriei tuningului.
Distribuie pe Facebook
Dupa o scurta oprire in cadrul centrului de infrumusetare al ABT Sportsline, de unde a plecat cu noi spoilere fata / spate, jante de dimensiuni generoase, plus cresteri de putere si alte bunatati mecanice, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf a luat calea companiei JMS, care ofera o doza de agresivitate nesperata in urma efectuarii a numai trei imbunatatiri mari si late.

Mai exact, urmand a fi disponibil incepand cu luna ianuarie a anului viitor, tratamentul JMS pentru noul Volkswagen Golf VII include, pentru inceput, doar o simpla prelungire (259 euro) destinata spoilerului fata, restul caroseriei scapand astfel neatinsa. Faptul ca automobilul constructorului din Wolfsburg nu va trece neobservat este insa garantat de jantele Schmidt FS Racing pe 19 inci (4.999 euro) care, servite in compania unei suspensii coilover KW V1 (1.099 euro) ce coboara garda la sol cu 55, respectiv 45 mm, ofera un aspect absolut mortal.

Un aspect absolut mortal, ce poate fi admirat si in imaginea teaser de mai jos.

Volkswagen Golf VII primeste un nou pachet de tuning


Distribuie pe Facebook
mai multe