Vorsteiner 'coace' numeroase imbunatatiri pentru noul BMW M4

Vorsteiner 'coace' numeroase imbunatatiri pentru noul BMW M4
  • Vorsteiner anunta numeroase imbunatatiri pentru noul BMW M4
  • Pentru moment, clientii pot opta doar pentru jante pe 20 inch
  • Oferta va include in viitor si o serie de elemente aerodinamice
Distribuie pe Facebook

Nici bine nu si-a facut aparitia in showroom-urile americane ale BMW, iar noul M4 Coupe a si fost luat in vizor de specialistii Vorsteiner. Celebra companie de tuning de peste Ocean are planuri mari si marete pentru proaspat lansatul automobil bavarez de inalta performanta, majoritatea acestora urmand a se concretiza insa abia in ultima parte a lui 2014.

Pentru cei care au pus deja mana pe un exemplar al noului BMW M4 Coupe si cauta metode de imbunatatire a acestuia, oferta americanilor de la Vorsteiner se limiteaza la acest moment la o simpla pereche de jante forjate pe 20 inch, accesorizate cu un design in cinci spite duble si anvelope Michelin Pilot Super Sport in dimensiunea 275 / 30, respectiv 295 / 30 - fata / spate.

Meniul propus de celebra companie de tuning de peste Ocean se va imbogati insa in perioada urmatoare si cu numeroase imbunatatiri aerodinamice realizate cel mai probabil din fibra de carbon, care ar trebui sa vizeze atat partea frontala, cat si cea posterioare a automobilului bavarez de inalta performanta. In plus, nu ar fi de mirare ca viitorii clienti sa poata opta si pentru o suspensie mai joasa sau un sistem de evacuare sport.

BMW M4 Coupe by VorsteinerBMW M4 Coupe by Vorsteiner

BMW M4 Coupe by Vorsteiner

In cazul in care acest lucru nu se va adeveri, nu ar trebui sa fie nici un fel de problema. Nu de alta, dar cei care viseaza la mult mai multe modificari decat cele mai sus mentionate vor putea apela la serviciile specialistilor Manhart Racing, tunerul german fiind deja gata sa puna la dispozitia tuturor celor care au pus mana pe un exemplar al noului BMW M4 Coupe un surplus de 119 CP.

Iar odata dezlantuiti toti cei 550 de cai putere, nu ar fi de mirare proaspat lansatul automobil bavarez de inalta performanta sa accelereze de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde, mai ales in situatia in care la orizont isi mai face simtita prezenta si transmisia automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. De asemenea, nici despre o viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora nu putem spune ca ar reprezenta o mare surpriza.

Lasam insa in urma propunerea specialistilor Manhart Racing si revenim la subiectul principal al acestei stiri, care include si o serie de fotografii oficiale ce ne permite sa admiram prima etapa a programului noul BMW M4 Coupe by Vorsteiner.

BMW M4 Coupe by Vorsteiner

BMW M4 Coupe by VorsteinerBMW M4 Coupe by Vorsteiner

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M4 Coupe by Vorsteiner
mai multe