Vrea sa treaca la urmatorul nivel. Motorul de Toyota Supra va fi inlocuit cu V10-le de pe Gallardo

Vrea sa treaca la urmatorul nivel. Motorul de Toyota Supra va fi inlocuit cu V10-le de pe Gallardo
  • Suedezul care conduce un Volvo 245 cu motor de Toyota Supra vrea sa treaca la urmatorul nivel
  • De propulsia break-ului vechi de patru decenii si jumatate se va ocupa curand V10-le de pe Gallardo
  • Acesta are ca specificatii tehnice o capacitate cilindrica de cinci litri si puterea maxima de 500 CP
Distribuie pe Facebook

Suedezul care conduce un Volvo 245 cu motor de Toyota Supra vrea sa treaca la urmatorul nivel. De propulsia break-ului vechi de patru decenii si jumatate se va ocupa curand V10-le de pe Gallardo.

In timp ce multi au ales sa scape cu prima ocazie de vechiul lor Volvo 245, un suedez face istorie alaturi de propriul exemplar. Construit in urma cu 44 de ani, break-ul de culoarea visinei putrede a primit sub capota un motor din seria 2JZ-GTE si... este sleeper-ul perfect, ar putea spune unii dintre noi.

Dupa ce a cucerit intreaga comunitate de pasionati de tuning din nordul Europei si nu numai, eroul acestei material promite o schimbare majora. Unitatea cu sase cilindri in linie montata de Toyota pe celebra Supra va fi curand inlocuita de un propulsor mult mai mare - din aproape toate punctele de vedere.

Pentru respectivul Volvo 245 urmeaza motorizarea V10 specifica italianului Lamborghini Gallardo. Complet aspirata, aceasta are ca specificatii tehnice o capacitate de cinci litri, in timp ce puterea maxima de 500 CP este insotita de un cuplu motor de 510 Nm, in cazul in care te intrebai cumva...

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Martie 2019