VW Passat - Dub Rider

VW Passat - Dub Rider
Proprietarul acestui VW Passat 3B din '98 a vrut ceva diferit pentru masina sa. Simplu de precizat, insa greu de realizat. Astfel, pentru a avea o masina ct mai diferita si usor de remarcat, s-a optat pentru ideea de lowrider.
Distribuie pe Facebook

Fara nici un dubiu, acesta este unul dintre cele mai interesante tuninguri pe care le-am vazut pe un Passat. Ideea de lowrider pe un sedan german nu este foarte des intalnita, insa este iesita din comun.

Asa cum se poate vedea si in fotografii, cu greu mai recunosti Passat-ul acum. In partea frontala avem un spoiler de Passat 3C si faruri in genul lui Audi A5, in timp ce in spate spoilerul a fost prelungit iar inscriptiile de pe portbagaj au disparut. Privita din lateral, masina impune respect, iar acest lucru se datoreaza in special usilor suicide. In plus, lista cu modificari mai include si suspensie pe aer si discuri fata Brembo pe 345 mm.

De asemenea, s-au instalat si noi jante pe 20 inci, care, in cazul in care nu ati observat, beneficiaza de detalii aurii pe partea dreapta si argintii in stanga. La interior, modificarile sunt la fel de impresionante si includ o tapiterie custom si un nou sistem audio.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze VW Passat
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Iunie 2009