W Motors pregateste un nou supercar. Unul de 1.000 CP, mai exact

W Motors pregateste un nou supercar. Unul de 1.000 CP, mai exact
  • W Motors pregateste un nou supercar
  • Modelul Fenyr SuperSport promite 1.000 CP
  • Debutul oficial are loc chiar saptamana viitoare
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de Lykan Hypersport? Ei bine, compania din spatele masinii care a facut senzatie in cea de-a saptea parte a seriei Fast and Furious ne pregateste o noua surpriza.

Botezata Fenyr SuperSport, urmatoarea creatie a arabilor de la W Motors va debuta oficial cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Dubai, ce se desfasoara in perioada 10 - 14 noeimbrie, si promite performante demne de numele pe care il poarta.

Intr-o alta ordine de idei, automobilul cu pricina are la baza acelasi Lykan Hypersport pe care l-am putut urmari in actiune si cu ocazia celei de-a saptea parti a seriei Fast and Furious, cu mentiunea ca propulsorul twin-turbo de 3.8 litri furnizat de RUF va fi usor modificat...

W Motors Fenyr SuperSport - Poze Teaser

Modificat pentru a livra rotilor nici mai mult, nici mai putin de 1.000 de cai putere, daca este sa dam crezare zvonurilor care circula zilele acestea pe internet. Zvonuri care, fie acum vorba intre noi, mai anunta si o greutate estimata in intervalul 1.200 - 1.300 de kilograme.

Ramane acum de vazut ce anume se va si adeveri din toate aceste informatii neoficiale, la fel si misterul legat de faptul daca noul W Motors Fenyr SuperSport se va lauda sau nu (si) cu cele 420 de diamante ce au facut facut celebrul Lykan-ul Hypersport anterior amintit.

Una peste alta, avem certitudinea ca urmatoarea creatie a arabilor nu va mai fi construita in doar sapte exemplare, productia noului W Motors Fenyr SuperSport fiind deja setata la 25 de unitati per an. Asta, bineinteles, daca si numai daca se vor si gasi atatia clienti...

W Motors Fenyr SuperSport - Poze Teaser

W Motors Fenyr SuperSport - Poze Teaser

W Motors Fenyr SuperSport - Poze Teaser

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze W Motors Fenyr SuperSport - Poze Teaser
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2015