Wetterauer modifica noul Mini Countryman

Wetterauer modifica noul Mini Countryman
Aparent nescunoscut, tunerul german Wetterauer spera sa devina faimos in intreaga lume cu o creatie... neobisnuita: un Mini Countryman invelit intr-o folie maronie, sub care se ascund nu mai putin de 235 cai putere si 355 Nm.
Distribuie pe Facebook

Desi a fost lansat de o buna perioada de timp, primul model cu tractiune integrala din istoria celor de la Mini nu s-a bucurat de prea multa atentie din partea companiilor de tuning. Situatia este insa pe cale sa se schimbe, germanii de la Wetterauer sosind astazi cu ceea ce ar putea fi singurul pachet de modificari disponibil pentru noul Countryman. Partea buna? Imbunatatirile nu vizeaza doar aspectul exterior, ci si cel interior sau cel tehnic. Chiar daca rezultatul final nu va fi pe placul tuturor.

Wetterauer modifica noul Mini Countryman

Pentru inceput insa, noul Mini Countryman a fost imbracat intr-o mantie exterioara... neobisnuita, ce foloseste ca nuanta principala o folie de culoare maronie, aceasta fiind acompaniata de o folie ce imita fibra de carbon - prezenta nu doar la nivelul plafonului, ci si la nivelul spoilerelor fata/spate, pragurilor laterale, oglinzilor retrovizoare si aripilor fata. Mai departe, germanii de la Wetterauer au instalat si un set de jante ATS, pe 18 inci, cu pneuri Bridgestone Potenza, in timp ce arcurile semnate H&R promit o mai buna manevrabilitate. De asemenea, nici macar interiorul nu a scapat neatins, modelul britanic bucurandu-se de prezenta a patru scaune racing Cobra si a unui dock pentru iPad.

Wetterauer modifica noul Mini Countryman

Venind din fabrica cu un motor 1.6 turbo de 184 CP si 240 Nm, Mini Countryman a fost inzestrat in compartimentul motor cu o unitate de control optimizata, o admisie BMC din carbon si un nou sistem de evacuare, valorile maxime urcand astfel pana la nu mai putin de 235 cai putere si 355 Nm. Din pacate, performantele raman momentan un mister - la fel ca si pretul modificarilor.

Wetterauer modifica noul Mini Countryman

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Mini Countryman by Wetterauer
mai multe