Wimmer RS intra in joc si ne-aduce Mercedes-ul C63 AMG S de 640 CP

Wimmer RS intra in joc si ne-aduce Mercedes-ul C63 AMG S de 640 CP
  • Wimmer RS isi trece numele pe lista tunerilor care au luat la modificat noul Mercedes C63 AMG
  • Compania germana ofera o unitate de control optimizata si un sistem de evacuare sport pentru 640 CP
  • Informatiile referitoare la modul in care au evoluat performantele lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

DTE-Systems, Brabus si Carlsson, cu totii s-au grabit sa ia la modificat noul Mercedes C63 AMG. Cei de la Wimmer RS au mai rezistat putin tentatiei, iar acum se lauda cu cel mai puternic exemplar al planetei.

Cu pana la 510 CP si 700 Nm sub capota, noul Mercedes C63 AMG nu este nici pe departe cel mai lenes automobil al planetei. Ba dimpotriva: multumita propulsorului V8 bi-turbo din dotare, oferit alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte si un diferential cu alunecare limitata, rivalul BMW-ului M3 are nevoie de numai 4.0 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

In ciuda acestui detaliu remarcabil, marile companii de tuning ale planetei s-au grabit sa ia la imbunatatit masina germana de inalta performanta, DTE-Systems, Brabus si Carlsson fiind doar cateva dintre solutiile salvatoare in cazul in care simti nevoia unui plus de kilometri pe ora.

Mercedes C63 AMG S by Wimmer RSMercedes C63 AMG S by Wimmer RS

Mercedes C63 AMG S by Wimmer RS

Daca cei pana la 605 CP si 820 Nm pe care ii ofera cei trei importanti jucatori ai industriei aftermarket nu sunt insa suficienti pentru gusturile tale, Wimmer RS asteapta cu nerabdare telefonul si banii tai pentru a-ti pune pe tava... exact 640 CP - ceea ce reprezinta o crestere de 130 CP comparativ cu Mercedes-ul C63 AMG S aflat la baza. Cu totii recoltati in urma plantarii unui nou ECU, respectiv sistem de evacuare sport.

Nu avem inca nici un fel de informatie referitoare la modul in care au evoluat valorile din dreptul acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv viteze maxime insa, daca esti curios cu privire la parerea noastra, atunci afla ca noi mizam pe un "mai putin de patru secunde", dar si un "peste 300 km/h".

Pretul pachetului de performanta reprezinta un alt detaliu pe care oficialii Wimmer RS au preferat sa-l lase in aer, drept pentru care tinem sa reamintim ca un Mercedes C63 AMG S porneste de la 84.371 euro. Atunci cand este servit intr-o versiune Sedan, bineinteles. In cazul in care preferi varianta T-Modell, adica cea din cazul de fata, cel putin 86.037 euro va trebui sa scoti din buzunare.

Mercedes C63 AMG S by Wimmer RS

Mercedes C63 AMG S by Wimmer RS

Mercedes C63 AMG S by Wimmer RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Mercedes C63 AMG S by Wimmer RS
mai multe