Zici ca-i scos din Need for Speed. Acest NSX cu pachet Liberty Walk atrage privirile si invidia tuturor

  • Acest NSX a primit tratamentul complet
  • Nu lipsesc aripile evazate specifice Liberty Walk
  • Pretul bodykit-ului difera in functie de material
Distribuie pe Facebook

Celebrul atelier de tuning japonez a mai finalizat o Honda NSX. De aceasta data, supercarul hibrid finisat intr-o nuanta de negru a primit tratamentul complet, inclusiv aripile evazate, suspensia pneumatica si jantele extravagante.

In urma cu ceva timp, celebrul atelier fondat de Wataru Kato a tunat in premiera un NSX de ultima generatie. Proprietarul a optat pentru o culoare rosie pentru exterior, iar bodykit-ul a fost ales din gama "Performance", astfel ca aripile evazate specifice lipseau din peisaj.

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

De aceasta data, NSX-ul pe care il poti admira in imaginile alaturate a primit tratamentul complet si putem spune ca arata de parca a iesit direct din Need for Speed. Din meniu nu lipsesc asadar aripile, pragurile custom, aripa spate supradimensionata, un sistem de evacuare cu patru iesiri, dar si o suspensie pneumatica pe care cei de la Liberty Walk o vand cu 7.900 de dolari.

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

Acestora li se alatura un set de jante Forgiato Maglia ECL, cu miez vopsit in negru mat si cu buza polisata, dar si elemente grafice aurii.

Daca te intrebi cat costa un bodykit construit de specialistii niponi, iti putem spune ca pretul difera in functie de materialul din care este confectionat. Cea mai accesibila varianta este fibra de sticla, care iti va goli conturile de 17.970 de dolari, calea de mijloc presupune CFRP si costa 23.960 de dolari, iar cel mai scump material este fara nicio surpriza fibra de carbon (23.082 dolari).

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

La fel ca si in cazul celuilalt NSX tunat de Liberty Walk, unitatea de propulsie este in continuare stock. Asta inseamna ca motorul V6 de 3.5 litri, twin-turbo, care lucreaza alaturi de trei unitati electrice (una pentru puntea spate si doua pentru fata), dezvolta in total 581 de cai putere si 645 Nm cuplu. Tractiunea este asadar integrala iar o transmisie automata cu noua trepte si dublu-ambreiaj se ocupa de livrarea puterii.

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

Honda NSX cu pachet Liberty Walk

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda NSX cu pachet Liberty Walk
mai multe