Spectacol in etapa endurocross de la Ciolpani

Spectacol in etapa endurocross de la Ciolpani
Cu ocazia aniversarii a 10 ani de la inaugurarea circuitului de la Ciolpani, cluburile Dual Racing Team si Top Cross TCS au organizat si etapa a treia din Campionatul de Endurocross. La startul acestei etape au fost 56 de piloti la clasele A, B, C, Veterani, ATV si Quad.
Distribuie pe Facebook
Etapa a treia a Campionatul National de Motocross, programata pe circuitul de la Ciolpani, s-a desfasurat in acelasi weekend in care cluburile Top Cross TCS si Dual Racing au aniversat zece ani de la inaugurarea circuitului de motocross.

Programata sambata, 14 mai, etapa de endurocross a fost un test dificil pentru toti sportivii prezenti la start. "A plouat foarte mult in ultimele zile si traseul a fost mai dificil din aceasta cauza. Din fericire, sambata a fost o vreme superba si traseul s-a mai uscat. Sunt sigur insa ca toti cei care au luat startul au fost incantati de aceasta etapa", a spus Ciprian Popescu, reprezentaul clubului Dual Racing Team.

Traseul, lung de 7 kilometri, a fost un mix intre motocross si enduro. "Traseul a fost unul foarte complex, format din circuitul de motocross care este foarte tehnic, o sectiune de piatra si nisip prin balastiera si o sectiune pe o suprafata mai tare pe traseul de raliu. Sunt sigur ca a fost o provocare pentru toti pilotii inscrisi", a mai spus Ciprian Popescu.

La startul acestei etape s-au aliniat 56 sportivi inscrisi la clasele A, B, C, Veterani, ATV si Quad. Dupa o cursa extrem de spectaculoasa, la clasa A s-a impus Adrian Raduta, podiumul fiind completat de Julian Raduta si Ionut Cojanu. "Sunt fericit ca am reusit sa castig aceasta cursa, mai ales ca in acest weekend sarbatorim 10 ani de la inaugurarea circuitului. Nici nu-mi vine sa cred ca am realizat atat de multe in cei 10 ani. De-a lungul timpului, am organizat etape din Campionatul Mondial de Motocross, din Campionatul European si, desigur, din competitia interna. Este clar ca nu ne vom opri aici si ca vom incerca sa aducem, in fiecare an, cei mai buni piloti aici la Ciolpani", a spus Adrian Raduta, reprezentantul clubului Top Cross TCS.

Pilotii de la clasa A au mers 2 ore plus un tur, cei de la clasa B si Veterani o ora si jumatate, plus un tur, la clasa C o ora plus un tur, iar la Quad si ATV cate 45 de minute plus un tur. Pe podium, in etapa a treia a Campionatului National de Endurocross, au mai urcat, la clasa B, Bogdan Butiu, Virgil Corbea si Lucian Neaga, la clasa C, Adrian Jani Mihu, Arpad Maxim si Ioan Malusel, la clasa Veterani, Ciprian Popescu, Daniel Naghi, la clasa ATV, Sever Chiujdea, Marc Mohora, Alexandru Gliga, iar la clasa Quad, Sebastian Bodea, Tihomir Avram si Cosmin Sorban.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto & ATV DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2011