Asta trebuie sa fie cea mai nebuna motocicleta din lume. Are motor de Maserati si 470 de cai putere

Asta trebuie sa fie cea mai nebuna motocicleta din lume. Are motor de Maserati si 470 de cai putere
  • Cel mai recent proiect al celor de la Lazareth se numeste LM847
  • Motocicleta a fost prezentata pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva
  • Aceasta este propulsata de un motor de Maserati si are 470 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Lazareth revin cu o noua motocicleta pe cat de ciudata pe atat de extraordinara. Botezata LM847, aceasta este propulsata de un motor V8 de Maserati.

Nu este pentru prima oara cand auzim de cei de la Lazareth. Acestia au devenit cunoscuti pentru faptul ca au construit doua motociclete propulsate de un motor V12 de BMW, respectiv un V8 provenit de la italienii de la Ferrari.

Lazareth LM847

Ei bine, cel mai recent proiect al lor, botezat LM847, a debutat pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva. Francezii au ramas la aceeasi inima italiana, dar de aceasta data nu este de Ferrari, ci de Maserati, si este un V8 de 4.7 litri. Acesta produce 470 de cai putere si 620 de Nm cuplu, iar intreaga motocicleta cantareste 400 de kilograme.

Lazareth LM847Lazareth LM847

Dupa cum puteti observa din filmuletul atasat, aceasta bestie nu este nici pe departe practica, dar cu siguranta va intoarce multe capete. Producerea ei a ridicat multe obstacole, dar asa cum ne-au obisnuit, cei de la Lazareth au trecut de ele si au creat din nou ceva deosebit.

Lazareth LM847

Pentru ca motocicleta sa "imbratiseze" uriasul motor V8, francezii au fost nevoiti sa improvizeze, astfel ca LM847 are 4 roti, conectate intre ele prin mici osii. Daca ramaneau la configuratia clasica de 2 roti, luarea virajelor era aproape imposibila.

Lazareth LM847Lazareth LM847

Apoi, pozitia de condus nu este tocmai cea mai confortabila, pilotul fiind nevoit sa stea aplecat, la propriu, peste motor, implicit simtind din plin caldura emisa de acesta.

Lazareth LM847

Dupa cum spuneam, Lazareth LM847 nu este cea mai practica motocicleta, de aceea folosirea ei in fiecare zi se poate dovedi un obiectiv greu de atins. Sa spunem ca treci peste pozitia ciudata de condus sau de caldura emanata de motor, dar te lovesti de transmisia care are doar o singura viteza.

Lazareth LM847

Constructorul nu a dat publicitatii pretul acestei minunatii, dar avand in vedere ca modelul Wazuma costa 200.000 de euro, pentru LM847 s-ar putea sa scoateti din buzunar tot cam pe acolo.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Lazareth LM847
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 13 Septembrie 2016