Catalin Cazacu, castigator in DUNLOP Romania Superbike 2014

Catalin Cazacu, castigator in DUNLOP Romania Superbike 2014
  • Pilotii din Superbike Challenge powered by DUNLOP, premiati de ROMBAT pentru cele mai bune starturi în cursa
  • Cristina Udrescu, cea mai rapida prezenta feminina în Dunlop Romanian Supebike 2014
  • Iosif Ureche, cel mai bun debut în clasa greilor, Supebike Challenge.
Distribuie pe Facebook

Sambata seara a avut loc Gala Dunlop Superbike 2014 in care au fost premiati sportivii pe doua roti care au reusit sa obtina rezultate excelente in competitiile romanesti. Dupa un sezon pe care l-a dominat fara drept de apel, Catalin Cazacu inscrie din nou cu premiul pentru cea mai buna performanta ROSBK.

Competitia DUNLOP Romanian Superbike, singura competitie din Romania care se desfasoara exclusiv pe circuite profesioniste de Formula 1 si MotoGP, si-a premiat campionii sezonului 2014 in ritm de karaoke, intr-un local din capitala.

Organizata in EXPAT PUB, in centrul vechi al Bucurestiului, gala a premiat cei mai buni 10 piloti de la fiecare clasa, precum si cea mai buna voce ROSBK. Podiumului Superbike Challenge powered by DUNLOP a închis seara de gala, Catalin Cazacu fiind din nou în top si lider in puncte, marcand premiul special de 1000 de euro pentru cea mai buna evolutie a sezonului, dar si premiul special ROMBAT pentru cele mai bune starturi de pe grila. Alaturi de Catalin Cazacu, ROMBAT a premiat si locurile 2 si 3 ale podiumului clasei regina, pentru performanetele deosebite înregistrate în curse, în timp ce Bel Ray a oferit premiul pentru cea mai buna voce la karaoke.

Gala Campionilor DUNLOP Romanian Supebike 2014 a încheiat oficial unul din cele mai tumultoase si pline de suprize sezoane competitionale din Romania, cupa Dunlop ROSBK, fiind cea care a marcat istoric sezonul 2014 la capitolul alte sporturi, cu o evolutie spectaculoasa a peste 120 de piloti, veniti din 4 tari, pe primul circuit profesionist din Romania.

Dunlop RSBK 2014

Sezonul 2014 a avut 7 etape, din care una dubla, cu doua mai mult decat în sezoanele precedente, si a fost marcat de o competitie fierbinte la clasa SUPERBIKE Challenge powered by Dunlop. Dominat de Cazacu, care a castigat toate etapele fara drept de apel, sezonul 2014 a vazut totusi cateva rasturnari de situattie importante. Clasa SSP 600, dominata de Draghici, a fost în final adjudecata de Titus Cun, chiar în ultima etapa disputata pe circuitul MotorPark Romania de la Adancata.

”Anul 2014 a fost un an interesant din punct de vedere organizatoric, etapa de la Adancata fiind o mare provocare pentru noi, dar si un punct de confirmare a nivelului ridicat la care am ajuns atat din punct de vedere sportiv, cat si din punct de vedere organizatoric. La finalul acestui sezon, suntem de asemenea bucurosi ca am atras un nou partener important alaturi de noi: cea mai mare companie producatoare de baterii de la noi din tara, ROMBAT. Alaturi de partenerul nostru traditional DUNLOP, ROMBAT vine sa sustina perofrmanta 100% romaneasca si suntem mandri ca am reusit sa convingem ca suntem capabili de o astfel de performanta”, a subliniat Ionut Mistode, organizator al Dunlop Romanian Supebike, in discursul sau de gala.

Dunlop RSBK 2014

Distribuie pe Facebook
mai multe