Ducati Multistrada 1200 - Record absolut la Pikes Peak, clasa Moto

Ducati Multistrada 1200 - Record absolut la Pikes Peak, clasa Moto
Desi legendarul Monster Tajima a reusit sa stabileasca recordul suprem la editia de anul acesta a Pikes Peak, lucrurile nu au stat prea rau nici la Clasa Moto. De fapt, pe langa timpii impresionanti, participantii se pot lauda si cu distrugerea unor vechi recorduri.
Distribuie pe Facebook

Sa luam si un exemplu. Carlin Dunne, posesor al Ducati Santa Barbara din California, a dominat competitia si a reusit sa stabileasca recordul absolut la Clasa Moto. Facand echipa cu un Multistrada 1200 complet stock, riderul Ducati a parcurs traseul de aproximativ 20 de kilometri intr-un timp fenomenal, de numai 11 minute, 11 secunde si 32 sutimi. Din pacate, coechipierii sai Mark Cernicky si Greg Tracy nu au dus-o prea bine, acestia fiind nevoiti sa abandoneze inainte de a ajunge la linia de sosire.

De asemenea, editia 2011 a Pikes Peak International Hill Climb a adus cu sine un nou record si pentru motocicletele cu propulsie electrica. La bordul unu exemplar de 240 cai putere, Chip Yates a reusit sa incheie impresionanta competitie cu un timp de 12 minute, 50 de secunde si 094 sutimi. In alta ordine de idei, recordul stabilit anul trecut a fost spulberat cu mai bine de patru minute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Ducati Multistrada 1200 la Pikes Peak
mai multe