Dunlop RoSBK 2012, intrecerea continua pe Hungaroring

Dunlop RoSBK 2012, intrecerea continua pe Hungaroring
Distribuie pe Facebook
Ce-a de-a patra etapa a cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 debuteaza maine pe circuitul de Formula 1 Hungaroring. Cursele propriu-zise atat pentru clasa Supersport 600cc cat si pentru clasa Superbike 1000cc se vor desfasura duminica, concomitent cu competitia internationala European Riders Cup, pilotii romani concurand astfel alaturi de piloti maghiari, austrieci, italieni si elvetiei.
Programata in weekend-ul 15-17 iunie pe arhicunoscutul circuit Hungaroring, etapa a IV-a a Cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 asteapta performerii singurei competitiii de motociclism viteza din Romania ce se desfasoara integral pe piste profesioniste omologete la statul unei noi provocari. La clasa 1000cc detinatorul titlului, Ionut Mistode, ce alearga pentru echipa BGS Motorsport cu un motor BMW S1000 RR echipat cu anvelope Dunlop, va avea din nou sansa de a recupera din terenul pierdut in fata fortei timisorene, Catalin Cazacu. Acesta din urma, isi conserva pozitia de lider la zi al competitiei cu doua victorii din trei posibile, urmand sa isi confirme din nou valoarea pe circuitul de la Hungaroring. La clasa 600cc, lupta este deschisa dupa accidentarea destul de severa a pilotului AMCKart, Octavian Negrea, in cursa etapei a III-a a Dunlop RoSBK disputata la Slovakiaring.
Odata cu etapa a IV-a a Dunlop RoSBK 2012, disputa se va muta pe circuite cu asfaltul din ce in ce mai incins, iar conditiile de vara, cu atmosfera preponderent caniculara vor pune presiune pe anvelope. Dunlop este pregatit si de aceasta data sa livreze niveluri inalte de performanta ale aderentei, in special pentru cei de la clasele din GP Racer CUP care vor avea foarte mare nevoie de incredere in singurul punct de contact cu suprafata traseului: anvelopele.
Dupa aceasta etapa a Dunlop RoSBK 2012 mai sunt de disputat inca 4 etape pana la sfarsitul sezonului, dupa cum umreaza: SlovakiaRing, Slovacia - 07 - 08 iulie, Hungaroring, Ungaria - 13 - 14 august, Brno, Cehia - 14 - 16 septembrie si Bucuresti - 28 - 30 septembrie a.c. Etapa de la Bucuresti este programata sa se desfasoare pe pista circuitului Motorpark Romania de langa Adancata. Lucrarile pentru constructia acestui circuit au fost inaugurate pe 6 iunie si urmeaza sa se incheie treptat, asfaltarea pistei urmand sa fie gata pana la data etapei programate din cadrul Dunlop RoSBK. Dunlop Romanian Superbike este prima competitie oficiala ce se va desfasura pe acest circuit avant in momentul de fata incheiat un acord pe 3 ani de zile pentru derularea de etape pe pista de la Motorpark Romania.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala de web Dunlop RoSBK www.rosbk.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe