Mani Gyenes, la doua etape de al cincilea titlu national

Mani Gyenes, la doua etape de al cincilea titlu national
Pilotul Vectra Racing a castigat prima etapa din Campionatul National de Enduro si a pasit cu dreptul pe drumul la capatul caruia poate obtine al cincilea titlu national. Mani s-a impus in Cupa Austrotherm organizata la Zarnesti si mai are de concurat la inca doua etape din campionat pentru a-si asigura titlul national.
Distribuie pe Facebook
Castigatorul Dakar 2011 de la clasa Maraton concureaza in Campionatul National de Enduro la clasa A (avansati), iar pentru ca utilizeaza un KTM 300 EXC s-a inscris la categoria E3. Marcel Butuza si Alexandru Garbacea, ceilalti doi piloti Vectra Racing care s-au specializat in ultimii ani in rally-raid si evolueaza si in competitii de enduro, s-au clasat pe locurile 4 si 5.

Dupa concursul de la Zarnesti, pentru Mani Gyenes urmeaza o scurta perioada de pauza in care va incerca sa isi menajeze cat mai mult clavicula stanga, la care s-a accidentat in urma cu o luna in Campionatul Mondial de Rally-Raid la Abu Dhabi Desert Challenge. Este important pentru satmarean sa isi menajeze cat mai mult umarul pentru ca la sfarstiul lunii va incerca sa concureze in Raliul Sardiniei, o alta etapa din Mondialul de Rally-Raid. In plus, luna iulie este una extrem de aglomerata atat pentru el, cat si pentru ceilalti piloti Vectra Racing. In perioada 9-10 iulie Mani Gyenes, Alex Garbacea, Romeo Duicu, caroara li se poate alatura si liderul echipei, Marcel Butuza, vor concura in Grand Prix-ul Romaniei, etapa din Campionatul Mondial de Enduro ce se va desfasura la Buzau. La doar cateva zile de la finisul etapei din Mondialul de Enduro clasic, Mani, Alex si Romeo vor lua startul in cea de a opta editie a Red Bull Romaniacs, programata in perioada 16-20 iulie la Sibiu. Iar pe 25 iulie, Mani va porni in Romanian Extreme Adventure, competitia care de ani buni imbina enduro-ul si off-roadul fiind destinata atat motociclistilor cat si celor de al auto.

Castigatorii Cupei Austrotherm - CN de Enduro etapa 1, Zarnesti


- Clasa A (avansati) - E3
Emanuel Gyenes - Vectra Racing
E2
Ervin Zsolt - X Moto Odorheiu Secuiesc
E1
George Cabal - Vectra Zarnesti
Echipe - Vectra Racing 2


- Clasa B (incepatori)
Sorin Dumitru - Vectra Zarnesti
Echipe - Velox B


- Clasa C (hobby)
Adrian Mihu - Black Ryders Sibiu
Echipe - Outriders Sfantu Gheorghe

- Fete
Andreea Goga - Vectra Zarnesti

- Juniori
Mihai Eperesi - Dirt Bike Riders Baia Mare

- Veterani
Laszlo Bilibok - Csiki Enduro

Distribuie pe Facebook
mai multe