Moto de la BMW pentru hill climbing

Moto de la BMW pentru hill climbing
Pilotii de off-road trebuie sa fie putin sariti de pe fix pentru a fi in stare sa castige un eveniment mai important de hill climbing, dar cateodata pot fi ajutati de diverse inginerii tehnice.
Distribuie pe Facebook
Pilotii de off-road trebuie sa fie putin sariti de pe fix pentru a fi in stare sa castige un eveniment mai important de hill climbing, dar cateodata pot fi ajutati de diverse inginerii tehnice. BMW s-a gandit la ei si a inceput lungul drum creational catre "masinaria" pe 2 roti, specializata in catarari si off-road.

Ce e asa deosebit la acesta motocicleta ? Desi e dotata cu versiuni putin modificate ale motorului care se regaseste pe F800, tractiunea este "integrala", la cele doua roti ajungand in jur de 100 cp.

Transmiterea acestei puteri la sol pe fata se face cu ajutorul unui motor, ce pare a fi hidraulic, montat impreuna cu pompa pe furca fata, iar pe spate cu clasicul lant.

Dedicata curselor off-road, si in special pentru cataratu pe dealuri, noua motocicleta "alipinista" de 450cc in 4 timpi, nu va vedea deocamdata productia de serie in viitorul apropiat.

La primul eveniment de hill-climbing la care a participat, s-a clasat pe locul 4 pilotata chiar de creatorul ei, un pilot "de rezerva". Pilotul principal Chris Pfeiffer care trebuia sa urce motocicleta pe podium s-a ranit la prima tentativa de escaladare. Desi pista avea doar 235 de metri lungime diferenta de altitudine era de 115 metri, un traseu foarte dificil de strabatut chiar si in "genunchi"

V-ati risca "oasele" intr-o astfel de competitie ?

https://www.youtube.com/v/AsXi3mLMYGI&hl=en&fs=1"> https://www.youtube.com/v/AsXi3mLMYGI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2008