Motociclist prins cu 190 km/h pe soseaua de centura din Oradea

Motociclist prins cu 190 km/h pe soseaua de centura din Oradea
Se pare ca actiunile politiei se intensifica si in provincie, iar primele rezultate au fost inregistrate acum 2 zile, cand, la Oradea, un tanar motociclist a fost prins alergand cu 190 km/h intr-o zona restrictionata la 70 km/h.
Distribuie pe Facebook
Un motociclist din Oradea a fost surprins de aparatul radar al politistilor rutieri din Bihor in timp ce conducea cu viteza de 190 de kilometri la ora, pe soseaua de centura a municipiului.
Politistii Serviciului Rutier si de la Ordine Publica din cadrul Politiei Judetene Bihor au prins, miercuri in jurul orei 23.20, un motociclist care conducea cu 190 de kilometri la ora, pe soseaua de centura a municipiului Oradea.

Barbatul, in varsta de 30 de ani, din Oradea, a fost prins de radar intr-o zona in care viteza maxima este de 70 de kilometri la ora.

"Motociclistul a fost sanctionat cu noua puncte penalizare, 603 lei amenda si 90 de zile suspendarea permisului", a declarat, joi, inspectorul principal Alina Dinu, purtatorul de cuvant al Politiei Bihor.

In total, miercuri, politistii rutieri au dat 250 de sanctiuni in trafic, in valoare de 33.902 lei. Dintre acestea, 206 au fost date pentru depasirea limitelor legale de viteza.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 26 August 2011