Noile modele Kawasaki Versys se promoveaza cu reclame filmate in Romania

Noile modele Kawasaki Versys se promoveaza cu reclame filmate in Romania
  • Noile Kawasaki Versys se promoveaza cu reclame filmate in Romania
  • Transfagarasan si Bucurestiul se numara printre locatiile alese
  • Transalpina si Sibiul vor putea fi ele si admirate in materialele video
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Kawasaki au ales mai multe locatii din Romania, inclusiv Transfagarasanul si Transalpina, pentru a filma spoturile de promovare ale noilor modele Versys 650 si Versys 1000. Inutil de mentionat, rezultatul final este absolut demential.

Britanicii de la Top Gear nu sunt singurii care au facut o pasiune pentru Transfagarasan. Impresionati de peisajele locului s-au aratat chiar si italienii de la Lamborghini care, in urma cu aproximativ doi ani, debarcau aici pentru a filma mai multe materiale de promovare destinate supercarului Gallardo Super Trofeo Stradale (FOTO si VIDEO).

Popularitatea Transfagarasanului a atins cote maxime si multumita jurnalistilor de la Evo, "cea mai frumoasa sosea din lume" ajungand intr-un final sa joace rolul de background si pentru japonezii de la Kawasaki, aflati la mii de kilometri distanta de noi. Mai exact, celebra companie constructoare de motociclete (si nu numai), a sosit in Romania pentru a realiza reclamele noilor modele Versys 650 si Versys 1000.

Asiaticii nu s-au limitat insa la Transfagarasan, echipa de filmare profitand de mica aventura din tara romaneasca si pentru a vizita alte locatii iconice, precum Transalpina, Sibiul sau Bucurestiul, lucru care se reflecta intr-unul dintre cele doua materiale video.

Inainte de a vedea ce a iesit din mainile japonezilor de la Kawasaki, anuntam iubitorii de motociclete ca versiunea Versys 650 vine la pachet impreuna cu un motor in doi cilindri, de 649 centimetri cubi si 69 cai putere, in timp ce varianta Versys 1000 dispune de o motorizare cu patru cilindri in linie, capacitate de 1.043 centimetri cubi si putere maxima de 120 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe