Pilotii din Dunlop RoSBK revin la SlovakiaRing

Pilotii din Dunlop RoSBK revin la SlovakiaRing
Distribuie pe Facebook
La jumatatea campionatului, doar 2 puncte diferenta intre Cazacu si Mistode
Cea de-a cincea etapa a cupei DUNLOP Romanian Superbike 2012 debuteaza maine pe circuitul SlovakiaRing. Pilotii Dunlop RoSBK vin astfel pentru a doua oara pe circuitul slovac sa isi dispute primele pozitii la cele doua clase SBK 1000cc si SS 600cc.
Odata cu a doua confruntare de pe SlovakiaRing, Cupa Dunlop RoSBK 2012 trece in a doua sa jumatate, urmand sa mai fie disputate doar alte trei etape pana la sfarsitul actualului sezon competitional. Din punct de vedere sportiv, dupa patru etape disputate in Dunlop Romanian Superbike 2012, Catalin Cazacu conduce in clasamentul general al clasei regina 1000cc SBK la un ecart de doar 2 puncte in fata urmaritorului sau, Ionut Mistode, in timp ce la clasa 600cc SS, lupta ramane deschisa pentru locul secund al clasamentului.
Dupa victoria obtinuta la Hungaroring, Ionut Mistode vine la SlovakiaRing extrem de motivat si increzator intr-o noua victorie, castigatorul din 2011 al cupei Dunlop RoSBK dorind sa isi apere titlul in fata campionului de anul trecut al clasei SuperSport. La randul sau, pilotul timisorean, Catalin Cazacu, recent trecut la clasa regina a competitiei, si-a imbunatatit performantele motocicletei pentru a continua seria victoriilor obtinute in 2012. Inainte de cea de-a cincea etapa a sezonului, ocupantul celui de-al treilea loc la clasa 1000cc este pilotul AMCKart Racing Team, Danile Vargolici, care are un avans confortabil de 13 puncte in fata urmatorului clasat in clasamentul general al competitiei dupa 4 etape.
La clasa SuperSport, Petre Pop se detaseaza in liderul clasamentului la zi, cu peste 25 de puncte in fata urmatorilor clasati. Dupa accidentarea din etapa a treia a cupei Dunlop RoSBK 2012 si dupa absenta de la Hungaroring, Octavian Negrea este inca pe locul doi in clasamentul general al competitiei, dar pierde puncte in fata ocupantului locului 3, Cosmin Costescu.
Etapa a V-a a Dunlop RoSBK 2012 va fi una din cele mai fierbinti etape ale sezonului, solicitand la maxim performanta anvelopelor obligate sa dea cea mai buna aderenta in conditii de asfalt incins. Dunlop este pregatit si de aceasta data sa livreze niveluri inalte de performanta ale aderentei, sustinandu-i pe toti cei ce au ales sa foloseasca anvelopele GP Racer D211.
Urmatoarea etapa a Dunlop RoSBK 2012 se va disputa pe circuitul de F1, Hungaroring, in perioada 13-14 august a.c.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala de web Dunlop RoSBK www.rosbk.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe