Primii 60 de enduristi inscrisi la HECS 2012

Primii 60 de enduristi inscrisi la HECS 2012
Incet, incet, Sibiul incepe sa-si arate si latura sportiva. A fost jazz, teatru, urmeaza film si apoi evenimentele culturale vor intra in plan secund pentru ca reflectoarele vor fi indreptate spre operatorii sportivi. Startul va fi dat ca in fiecare an de pasionatii de enduro, urmeaza apoi Turul Ciclist si mult asteptatul Raliu al Sibiului. Hard Enduro Competition Sibiu 2012 este un alt eveniment care va completa calendarul sportiv al lunii iulie. Cea de-a sasea editie a concursului de enduro extrem va debuta in data de 6 iulie cu un Prolog spectaculos in parcarea Shopping City Sibiu.
Distribuie pe Facebook
Cu aproape o luna inainte de eveniment, 60 de sportivi, majoritatea romani, s-au inscris deja la una dintre cele trei clase de concurs: PRO, HOBBY si TURIST. Participantii vor concura pe un traseu de aproximativ 150 de km in jurul Sibiului, pe trasee adaptate in functie de nivelul fiecarei clase. Prima zi de traseu offroad are o lungime de 100 km, a doua de 60 de km si va contine tot ce si-ar putea dori un endurist de la o competitie de acest gen.
Concurenta acerba si anul acesta

Ca si la editiile precedente, HECS a atras multe nume cunoscute de pe scena enduro din Romania. Sibianul Ioan Tara, vice-campion est-european si national la Enduro E2 este marele favorit la clasa PRO avand avantajul ca este un sportiv "de-al locului". Mani Gyenes, cel mai bine cotat sportiv moto enduro din Romania se va lupta cu siguranta pentru primul loc. Cel mai bine clasat roman in rally-raid-ul Dakar se poate lauda cu doua titluri de campion national de enduro, doua titluri nationale la endurocros si nenumarate performante internationale. Povestea concurentilor HECS 2012 poate fi urmarita pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/endurosibiu si pe site-ul: www.hecs.ro
HECS 2012 este o competitie sportiva organizata cu scopul de a promova moto-enduro-ul in randul tinerilor si de a-i indruma spre performanta intr-un mod responsabil, dezvoltand acest sport prin bune practici, protejand natura si mediul inconjurator. Partenerul oficial: Shopping City Sibiu. Parteneri eveniment: COSMOTE si Automobile Bavaria - importator Husqvarna. Evenimentul este realizat cu sprijinul Promo Management, IXS Romania, Buamax, Ibis Hotels si Abigquestionmark.
Distribuie pe Facebook
mai multe