Suzuki lanseaza patru noi motociclete sub 400 cmc

Suzuki lanseaza patru noi motociclete sub 400 cmc
  • Suzuki lanseaza patru noi motociclete sub 400 cmc
  • Printre acestea se regasesc si modelele GSX250R si GSX-S125
  • La capitolul noutati avem si V-Strom 250, respectiv Burgman 400
Distribuie pe Facebook

Suzuki a prezentat cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Esposizione Mondiale Del Motociclismo din Milano patru noi optiuni la categoria <400 cmc.

Avem, pentru inceput, modelul V-Strom 250, care propune o versiune revizuita a motorului de 248 centimetri cubi si un total de 25 de cai putere la 8.000 de rotatii per minut.

Reteta oferita de respectiva motocicleta de la Suzuki mai include si instrumente de bord digitale sau portbagaj integrat, plus un design familiar, inspirat de liniile si formele intalnite in gamele superioare.

Noi modele de la Suzuki

Tot in cadrul editiei din acest an a evenimentului Esposizione Mondiale Del Motociclismo din Milano, oficialii companiei japoneze au mai introdus si o noua reiteratie a modelului GSX250R.

Proiectata special pentru incepatorii care viseaza la o moticicleta cu aspect sportiv si manevrabilitate sporita, optiunea in cauza anunta aceleasi valori precum V-Strom 250: 25 CP si 23 Nm.

Noi modele de la Suzuki

Urmatorul pe lista, modelul GSX-S125 de la Suzuki se lauda cu un raport putere / masa de invidiat, motorul de 125 centimetri cubi avand pus in miscare doar 133 de kilograme.

In ceea ce priveste echipamentele disponibile, instrumentele de bord digitale sau farurile cu tehnologie LED se numara printre principalele atractii ale motocicletei cu pricina.

Noi modele de la Suzuki

La final, aceiasi oficiali ai companiei japoneze au mai adus in cadrul editiei din acest an a evenimentului Esposizione Mondiale Del Motociclismo din Milano si noul model Burgman 400.

Scuterul celor de la Suzuki promite faruri cu tehnologie LED, sistem de antiblocare a rotilor, dar si o noua sa - sub care se ascunde un "portbagaj" capabil sa inghita pana la 42 litri de obiecte.

Noi modele de la Suzuki

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Noi modele de la Suzuki
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2016