Tai Woffinden este noul Campion Mondial la Speedway, cel mai nebun sport cu 2 roti

Tai Woffinden este noul Campion Mondial la Speedway, cel mai nebun sport cu 2 roti
  • Tai Woffinden a mai fost Campion Mondial si in 2013
  • Motociclistul Monster Energy l-a depasit pe Greg Hancock
  • Speedway, cel mai extrem sport de viteza cu motocicleta
Distribuie pe Facebook

Cu totii am auzit si am vazut acel sport nebun cu motociclete care merg intr-un continuu derapaj controlat pe o pista ovala. Iata ca acum, sezonul 2015 are un nou Campion Mondial. E vorba de Tai Woffinden, cel care a dobandit titlul si in 2013.

A fost un an plin de sange, sudoare si munca istovitoare, insa toate acestea l-au ajutat pe Tai Woffinden sa devina in mod oficial Campionul Mondial la Speedway. In penultima runda din Torun, Polonia, Tai a trebuit sa se asigure ca Greg Hancock nu-l va depasi cu mai mult de trei puncte; cei doi s-au aflat la egalitate de puncte, plasandu-l pe Tai pe pozitia fruntasa a podiumului, a doua oara in ultimii trei ani.

Tai Woffinden Speedway

Dupa final, Tai a impartasit cateva ganduri: “Nici nu stiu ce sa spun, toata munca pe care am depus-o in ultimii ani imi este rasplatita acum si este cel mai bun sentiment pe care il pot avea. Ma simt extraordinar si faptul ca am castigat din nou ma face sa ma bucur cel putin la fel de mult ca prima data. As vrea sa le multumesc celor din echipa mea, fara de care nu m-as fi descurcat.Am facut cateva greseli anul trecut, nu am depus cata munca trebuia, insa mi-am revenit in anul acesta, iar la anul voi fi si mai in forta!".

Tai Woffinden Speedway

“Staff-ul meu, sponsorii, toata lumea este responsabila pentru succesul meu si nu m-as fi descurcat fara ei.Acum voi merge catre ultima runda din Australia cu gandul ca sunt Campion si ma voi bucura din plin; toti prietenii mei vin din Perth si o sa fie extraordinary atunci cand o sa ridic trofeul de fata cu ei. Acesta este motivul pentru care ne intrecem, sa castigam titlul de “Cel mai bun din lume”. O sa ma distrez maximum diseara si in Australia, insa dupa voi incepe pregatirile pentru la anul cand voi fi mai in forma, mai rapid, mai puternic, overall mai bun. Mai intai, insa, o sa fie o petrecere de pomina!” a mai adaugat Tai la finalul cursei.

Tai Woffinden a mai castigat titlul mondial si in sezonul 2013 de Speedway, acest sport extrem in care motociclistii trebuie sa aiba un foarte bun echilibru in virajele luate cu viteza.

Tai Woffinden Speedway

Tai Woffinden Speedway

Tai Woffinden Speedway

Tai Woffinden Speedway

Tai Woffinden Speedway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Tai Woffinden Speedway
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2015