Trei noi modele Kawasaki pe piata din Romania

Trei noi modele Kawasaki pe piata din Romania
Kawasaki propune pentru piata din Romania trei noi modele de motociclete, programate sa apara in showroom-uri pana la sfarsitul anului. Este vorba despre Ninja ZX-6R 636, Ninja 300 si Z800, modele ce vor fi expuse in premiera la Salonul Moto de la Koln (3-7 octombrie).
Distribuie pe Facebook
Kawasaki Z800 face parte din categoria 'naked', propune o capacitate de 806 cmc si vine cu imbunatatiri atat la nivelul motorului, cat si al sasiului. "Obiectivul este ca noul Z800 sa mentina recordul de vanzari al Kawasaki pe acest segment de piata popular", a declarat Tudor Dumitru, director general United Motors International, importatorul oficial al marcii Kawasaki in Romania.
Ninja 300 este o motocicleta sportiva, care se remarca printr-un motor cu un volum mare (296 cmc), sasiu asemanator celor folosite la modelele de curse, caroserie larga cu faruri duble, vibratii reduse etc.

In schimb, Ninja ZX-6R 636 este cel mai avansat model 'supersport' de talie medie produs vreodata de Kawasaki. Atuurile sale sunt sistemul ABS dezvoltat de Kawasaki (KIBS - Kawasaki Intelligent anti-lock Braking System), sistemul antiderapaj (3 Mode KTRC) si posibilitatea de alegere a treptei de performanta a motorului (2 Power Mode - High si Low).

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2012