Tuning Moto: Vilner ne prezinta ultima sa creatie, un Predator pe doua roti

Tuning Moto: Vilner ne prezinta ultima sa creatie, un Predator pe doua roti
Dupa ce-au stabilit noi standarde in industria tuningului interior, bulgarii de la Vilner se pregatesc sa dea curs unei noi provocari: motocicletele custom. Prima realizare a celebrei companii de la Sud de Dunare poarta numele de Predator si are la baza un BMW F 800 R.
Distribuie pe Facebook

Scurtata cu 25 de centimetri, echipata cu o masca frontala razboinica si presarata cu numeroase accente de fibra de carbon. Acestea sunt principalele atractii cu care se lauda ultima realizare a bulgarilor de la Vilner. O realizare care, spre surprinderea tuturor, are la baza o motocicleta. Exact, o motocicleta si nu un automobil.

Tuning Moto: Vilner intra in segmentul motocicletelor custom

Intr-o alta ordine de idei, lucrurile stau in felul urmator. Dupa ce-au stabilit noi standarde in industria tuningului interior, bulgarii de la Vilner se pregatesc sa dea curs unei noi provocari: motocicletele custom. Prima realizare a celebrei companii de la Sud de Dunare poarta numele de Predator si are la baza un BMW F 800 R.

Tuning Moto: Vilner intra in segmentul motocicletelor custom

Un BMW F 800 R care, in versiunea standard, se bucura de motor de 798 cmc, transmisie cu sase rapoarte, 87 cai putere si 200 km/h. In varianta Vilner Predator insa, lucrurile se schimba radical. De exemplu, lungimea totala a fost scurtata cu 25 de centimetri, iar saua dubla inlocuita cu una pentru o singura persoana. Mai departe, partea frontala a fost restilizata complet, in timp ce stopurile au primit si ele o cu totul alta forma. Dar piesa de rezistenta abia acum soseste si consta intr-un set de noua piese realizate din fibra de carbon.

Tuning Moto: Vilner intra in segmentul motocicletelor custom

Drept urmare, in ciuda numeroaselor imbunatatiri pe care le-a suferit, noul Vilner Predator nu cantareste decat cu 6.5 kilograme mai mult decat BMW-ul F 800 R pe care se bazeaza. Iar daca vine vorba de look si prezenta scenica, nici nu exista grad de comparatie.

Vilner Predator - Promo Oficial



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Vilner Predator - Galerie Foto
mai multe