VIDEO: Un motociclist ii strica ziua unui dubist tare in gura si-n scuipat

VIDEO: Un motociclist ii strica ziua unui dubist tare in gura si-n scuipat
Un sofer de duba al firmei Atlas Expres & Logistic cu numere de Alba injura si sare la bataie. Insa in final se alege cu un meniu binemeritat de spray cu piper, suficient ca sa nu mai conduca vreo doua zile.
Distribuie pe Facebook

Saptamana trecuta va aratam un clip in care un motociclist si un Golf s-au luat la intrecere, ca la final proprietarul masinii sa mature de pe asfalt piesele imprastiate in urma unei coliziuni cu un perete. In loc sa acuze orice tentativa de conducere periculoasa care ar fi putut duce la moartea unor pietoni nevinovati daca se aflau prin zona, unii cititori le-au luat apararea celor doi protagonisti. Asa ca ne asteptam si aici sa vedem cum soferul dubei are parte de fanii lui.

In filmul pus luna trecuta pe Youtube si pe care vi-l aratam acum vedem ceva ce se intampla destul de des in traficul Romaniei. Adica violenta verbala si aproape fizica. Insa in acest film lucrurile sunt clare: soferul dubei il injura pe un motociclist care, aparent, isi vede de treaba lui. Schimbul de injuraturi duce la amenintari din partea soferului care spune ca ii crapa capul motociclistului. Numai ca ar fi avut nevoie de un baros, deoarece casca nici nu se zgarie la niste eventuale lovituri cu pumnul.

De fapt, asa cum stie orice motociclist, daca sunt semne de ceva bataie in trafic, nu iti dai casca jos nici mort. In final, soferul se razgandeste, nu mai are chef sa se ia la bataie, dar continua cu injuraturile si il scuipa pe motorist. Moment in care primeste o portie binemeritata de piper, cat sa puna la pamant doi elefanti. Din nefericire pentru el, suntem siguri ca nu a mai reusit sa livreze marfa in acea zi, ci a stat cuminte cu comprese reci pe ochi, pana a trecut usturimea.

Acest incident este unul cu final fericit. Cel care a iscat scandalul a primit ce a meritat. Nu avem dubii ca, data viitoare cand va mai avea de gand sa injure ca la usa cortului pe cineva, isi va aduce aminte de repercursiunile cu aroma de piper.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Moto DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2017