Ar fi fost masina perfecta pentru Romania, dar s-a dat. Suma o aflam din randurile urmatoare

Ar fi fost masina perfecta pentru Romania, dar s-a dat. Suma o aflam din randurile urmatoare
  • Un Bowler EXR-S a fost vandut recent in Marea Britanie pentru 97.875 de lire sterline
  • Exemplarul cu pricina avea numai un an vechime si doar 770 de kilometri la bord
  • Sub capota intalnim un motor V8 superchargerd de cinci litri si 550 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Un exclusivist Bowler EXR-S, masina construita pe sasiul modelului Range Rover Sport, a fost vandut recent la o licitatie din Marea Britanie pentru 97.875 de lire sterline.

Nu multe sunt acele automobile care se pot lauda ca se descurca mai bine decat un Range Rover Sport atunci cand vine vorba despre rulatul in afara drumurilor asfaltate.

De fapt, aceasta lista este extrem de scurta si include nume precum Mercedes G500 4x4 ori... Bowler EXR-S - care, intamplator sau nu, are la baza tot un exemplar al modelului britanic.

Cum si de ce am ajuns la cel din urma? Ei bine, o astfel de masina a fost scoasa recent la vanzare in cadrul unui eveniment organizat de celebra casa Silverstone Auctions.

Bowler EXR-S de vanzareBowler EXR-S de vanzare

Fabricat in urma cu numai un an de zile, automobilul cu pricina a reusit sa adune doar 97.875 de lire sterline, in conditiile in care un exemplar nou-nout costa 155.500 de lire, plus TVA.

Iar partea cu adevarat intriganta abia acum soseste: Bowler-ul EXR-S scos la vanzare cu ocazia evenimentului Silverstone Auctions nu avea decat 770 de kilometri la bord.

Lasam insa in urma curiozitatile legate de pretul scazut pentru care s-a vandut off-roader-ul britanic si trecem la lucrurile care conteaza cu adevarat, si anume pachetul cu care s-a ales noul client.

Asa cum precizam si anterior, Bowler-ul EXR-S are la baza acelasi sasiu precum modelul Range Rover Sport, insa caroseria sa este construita din materiale compozite.

Bowler EXR-S de vanzare

O alta diferenta consta in motorizarea V8 de cinci litri, care in cazul de fata produce 550 de cai putere - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora sa dureze numai 4.2 secunde.

Fisa tehnica este completata de o transmisie automata cu sase rapoarte si un diferential special pentru puntea spate, care lucreaza alaturi de un sistem de tractiune integrala.

Pentru performante inegalabile in off-road, fiecare Bowler EXR-S este echipat cu o suspensie complet independenta. Forta de franare este asigurata de discuri Brembo cu 360, respectiv 340 milimetri.

Bowler EXR-S de vanzareBowler EXR-S de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Bowler EXR-S de vanzare
mai multe