Candienii vin cu un concurent pentru amfibiul rusesc Sherp. La nevoie, poate fi condus pe drumurile publice

Candienii vin cu un concurent pentru amfibiul rusesc Sherp. La nevoie, poate fi condus pe drumurile publice
  • Certificat ISO
  • Motor de 2.2 litri
  • Dezvolta 67 de cai putere
Distribuie pe Facebook

O companie din Canada are la vanzare un concurent serios pentru Sherp, off-road-erul din Rusia care poate trece peste orice obstacol care ii apare in cale.

Sherp este un off-roader abil, creatia rusului Alexei Garagashyan. Vehiculul amfibiu poate fi comandat chiar si cu o remorca, astfel ca poate transporta pana la 22 de persoane.

O companie canadiana are acum un competitor serios pentru Sherp. Numele sau este FAT Truck iar in clipul video de mai jos il poti urmari in actiune.

FAT Truck

Chiar daca cele doua vehicule se aseamana din punct de vedere estetic, marea diferenta este ca FAT Truck poate fi condus, la o adica pe drumurile publice, in timp ce Sherp nu poate parasi "legal" terenul accidentat.

De ce? In primul rand pentru ca FAT Truck are certificare ISO, o structura de protectie in caz de rasturnare iar motorul de 2.2 litri indeplineste normele de emisii din SUA si Europa. Unitatea diesel dezvolta 67 de cai putere, suficient pentru a propulsa off-road-erul cu viteze de pana la 40 de kilometri pe ora.

FAT Truck

FAT Truck este controlat cu ajutorul unui joystick si optional poate fi echipat cu aer conditionat, oglinzi exterioare, radio cu Bluetooth si difuzoare sau camera de marsarier.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 23 Decembrie 2020