Dacia 4x4 Everyone s-a pregatit pentru Kamikaze Adventure Trophy 2012

Dacia 4x4 Everyone s-a pregatit pentru Kamikaze Adventure Trophy 2012
Intre 26 si 29 iulie 2012, Curtea de Arges va gazdui cea de-a treia etapa a Campionatului National de Off-Road 2012 - Kamikaze Adventure Trophy 2012 (KAT) - la care vor participa si doua echipaje Duster 4x4 for Everyone.
Distribuie pe Facebook
Echipa care va concura pe Dacia Duster brun caju va fi formata din Mihai Adrian Petcu (pilot) si Lucian Nistor (copilot), iar pe Dacia Duster bleu mineral vor concura Stelian Gantoi (pilot) si Maria Dumitrache (copilot). Ambele echipaje sunt inscrise la Clasa Standard, competitia avand trei sectiuni distincte: a. Clasa STANDARD, b. Clasa OPEN, c. Clasa EXTREM. Asistenta tehnica va fi asigurata de Catalin Petrescu si Ionut Habuc.
Atat pilotii, cat si copilotii si asistentii tehnici sunt angajati ai Grupului Renault in Romania, pasionati de inginerie si offroad, care s-au reunit oficial in 2011 intr-un club de profil (parte a Asociatiei Dacia Renault Sport), in urma participarii la competitia Transilvania Adventure Trophy. Provocarea de anul acesta este incheierea tuturor etapelor din Campionat si obtinerea unui loc pe podium.
Cele doua vehicule Dacia Duster care participa in Campionat sunt modele de serie cu tractiune integrala, usor modificate pentru siguranta echipajului si pentru a putea infrunta trasee offroad cu un nivel de dificultate peste medie. Desi echipajele Duster 4x4 Everyone participa la fiecare etapa a Campionatului de anul acesta, ele nu puncteaza in clasamentul general, deoarece perechile pilot-copilot nu sunt aceleasi pe parcursul tuturor competitiilor. Obiectivele lor sunt finalizarea curselor in conditii de siguranta, situandu-se pe pozitii onorabile in clasamentele locale, tinand cont de conditiile de vreme foarte schimbatoare si adesea nefavorabile. La primele doua etape ale campionatului, organizate la Iasi si la Targu Mures, echipajele s-au clasat pe locurile 7 si 8 (din 13 echipaje), respectiv pe locul al 8-lea (din 21 de echipaje).

Echipele beneficiaza de sustinerea Grupului Renault in Romania, dar au alaturi si cativa parteneri, printre care Bosch, WARN si Pick-up.ro (furnizori de accesorii off-road). Cei care doresc sa incurajeze echipajele Duster 4x4 for Everyone la Curtea de Arges pot asista duminica, 29 iulie 2012, de la ora 10:30, la "Superspeciala".


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2012