Dacia DUSTER este iar motiv de mandrie nationala. SUV-ul si-a demolat adversarii pe o pista de slalom

Dacia DUSTER este iar motiv de mandrie nationala. SUV-ul si-a demolat adversarii pe o pista de slalom
  • Dacia Duster a castigat o competitie desfasura pe o pista de slalom
  • La volan s-a aflat un pilot cu experienta
  • SUV-ul are un motor de 1.6 litri si 115 cai putere
Distribuie pe Facebook

SUV-ul romanesc a castigat o competitie care s-a desfasurat in Elvetia, pe o pista de slalom in sens invers, adica in urcare. Duster a avut rivali de seama, inclusiv Jeep Compass, Opel Mokka X, Mazda CX-5, Nissan Qashqai sau Renault Koleos.

Noua Dacia Duster a fost lansata pe piata de ceva vreme si incepe sa fie vazuta tot mai des pe strazi. Abilitatile SUV-ului romanesc pe teren accidentat au fost demonstrate de nenumarate ori, insa parca niciodata pe o pista de slalom in urcare.

Acest lucru s-a intamplat acum in Elvetia, acolo unde un Duster cu motor de 1.6 litri si 115 cai putere, pilotat de un sofer profesionist, si-a demolat adversarii. Printre acestia s-au numarat Renault Koleos, Nissan Qashqai, Jeep Compass, Opel Mokka X, Mazda CX-5, dar si un utilaj special pentru transport pe zapada, propulsat de un motor cu 455 de cai putere.

SUV-ul romanesc a demonstrat ca cei din urma vor fi cei dintai, avand in vedere ca a fost ultima masina testata. Daca vrei sa sari direct la momentul cu Duster-ul, atunci "deruleaza" clipul video de mai jos la minutul 7.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2018