Noul G-CLASS nu prea vede noroiul in lumea reala. MERCEDES l-a murdarit ca sa nu fii nevoit sa o faci tu

Noul G-CLASS nu prea vede noroiul in lumea reala. MERCEDES l-a murdarit ca sa nu fii nevoit sa o faci tu
  • O sesiune de off-road cu noul G-Class
  • Masina este condusa de Jessi Combs
  • Modelul german poate fi comandat si alaturi de un motor diesel
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes-Benz au publicat pe internet un video cu noul G-Class, pentru a ne arata inca o data ca modelul lor este unul dintre cele mai bune off-roadere din lume.

Toata lumea stie ca celebrul G-Class a evoluat dintr-un vehicul militar, la dorinta Sahului Iranului, care la acea vreme era unul dintre actionarii majoritari ai Mercedes-Benz. Insa cu anii, SUV-ul nemtilor a devenit tot mai sofisticat, astfel ca in prezent putini proprietari de G-Class se incumeta la o aventura pe cinste in off-road.

Asta nu inseamna ca acest model si-a pierdut pofta de jucat in noroi. Ne-o demonstreaza exemplarul din clipul video de mai jos, condus de Jessi Combs, un nume foarte cunoscut in lumea pasionatilor de off-road.

Daca pana acum, Mercedes-ul G-Class era disponibil doar alaturi de motorizari pe benzina, din aceasta luna, europenii pot opta si pentru o versiune diesel. Este vorba despre noul G350d, cu al sau propulsor de 2.9 litri cu 286 de cai si 600 Nm cuplu intre 1.200 si 3.200 de rotatii pe minut.

Distribuie pe Facebook
mai multe