Tipul asta si-a construit un off-roader unic. A folosit un camion rusesc si...un MERCEDES S-CLASS

Tipul asta si-a construit un off-roader unic. A folosit un camion rusesc si...un MERCEDES S-CLASS
  • Si-a construit un off-roader unic
  • A folosit un camion militar rusesc si un S-Class W140
  • A pastrat unitatea de propulsie a limuzinei
Distribuie pe Facebook

Rusul asta chiar se poate lauda ca a construit un vehicul unic de off-road. Pentru a-l crea, omul nostru a folosit un camion militar rusesc si un Mercedes-Benz S-Class (W140) cu motor V8 si cutie automata.

La vremea sa, Mercedes-ul S-Class din seria W140 a fost considerata una dintre cele mai luxoase masini din lume. Si pe buna dreptate. La inceputul anilor '90 avea geamuri duble, portbagaj si usi cu soft-close (desigur, o forma rudimentara a sistemului intalnit azi pe mai toate limuzinele premium), sistem de incalzire auxiliara si multe alte dotari care o faceau atat de dorita.

Dar cu siguranta nemtii de la Mercedes nu s-au gandit ca peste 20 de ani, S-Class-ul va fi folosit alaturi de un camion militar rusesc pentru a dezvolta un vehicul de off-road unic.

Proiectul neobisnuit ii apartine unui rus, caruia i-au trebuit nu mai putin de trei ani ca sa-l duca la capat. Unitatea de propulsie a limuzinei germane a ramas la locul ei, si fiind vorba despre un S550 vorbim de un V8 de 5.0 litri care dezvolta aproxmimativ 320 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Off-road DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018