Atentie, se vinde un Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 KM la bord!

Atentie, se vinde un Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 KM la bord!
  • Un britanic isi scoate la vanzare Lamborghini-ul Countach 25th Anniversary Edition
  • Supercarul italian are la bord 187 km, cu totii realizati de inginerii din Sant'Agata Bolognese
  • Propulsia este asigurata de un V12 de 5.2 litri montat central, capabil sa livreze 455 CP
Distribuie pe Facebook

Vesti bune pentru colectionarii de automobile exclusiviste din intreaga lume. Un Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition si-a facut aparitia zilele acestea la vanzare, supercarul italian impresionand in special prin rulajul sau: ZERO KILOMETRI!

Lansat in premiera mondiala in cursul anului 1988 si construit numai pana in 1990, modelul Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition celebreaza primul sfert de existenta al companiei de automobile din Sant'Agata Bolognese. Aspectul exterior plin de agresivitate si masculinitate semnat de argentinianul Horacio Pagani reprezinta principalul punct forte al supercarului italian, insa iubitorii acestui gen de modele nu vor trece cu vederea nici propulsorul V12 de 5.2 litri montat central, capabil sa livreze rotilor spate nu mai putin de 455 cai putere.

Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 km la bord

Iar vestile bune nu se opresc aici. Spre deosebire de celelalte Lamborghini-uri Countach 25th Anniversary Edition disponibile la vanzare, urmatorul exemplar se poate lauda cu numai 187 de kilometri la bord, toti acestia fiind realizati de inginerii din Sant'Agata Bolognese pentru a observa daca supercarul lor este in "toate mintile". Asadar, cum de a reusit acest proprietar britanic sa se abtina de la a conduce macar o singura data legendarul automobil italian de inalta performanta? Stii ce? Pana la urma nici nu mai conteaza!

Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 km la bord

Important este ca modelul a fost depozitat pe parcursul celor 24 de ani de existenta ai sai - este unul dintre ultimele Lamborghini-uri Countach 25th Anniversary Edition construite vreodata!, intr-o incapere speciala dotata cu climatizare, iar la fiecare 30 de zile a avut parte de cate o ampla verificare. De asemenea, proprietarul britanic al supercarului italian se lauda ca exemplarul sau nu a suferit nici un fel de modificare, atat culoarea de la nivelul caroseriei, cat si pielea de la interior - care a fost tratata permanent in aceste aproape doua decenii si jumatate, fiind cele originale.

Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 km la bord

Cat costa insa acest Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition? Din pacate, informatiile cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire la acest moment. Nu ar fi insa de mirare ca proprietarul britanic sa doreasca sa obtina ceva mai mult de 200.000 de lire sterline pe bijuteria sa italieneasca, insa ramane de vazut daca va si reusi sau va fi nevoit sa se multumeasca cu mai putin...

Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 km la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition cu 0 km la bord
mai multe