Au trecut 21 de ani! Cum aratau masinile din Salonul Auto Bucuresti in 1995?

Au trecut 21 de ani! Cum aratau masinile din Salonul Auto Bucuresti in 1995?
  • Salonul auto din 1995 a fost la Romexpo
  • 23 de marci auto au fost prezente la salon
  • Dacia tocmai lansa cu mandrie modelul Nova
Distribuie pe Facebook

La unul din primele saloane auto post-comuniste, in anul 1995, vizitatorii au putut vedea o multime de noutati in domeniul auto. In standul Dacia era Nova, cea mai moderna masina autohtona, dar in alte standuri vizitatorii au putut admira BMW-uri, Porsche, Mercedes si chiar Hummer.

Ce este interesant la aceste filme postate pe Youtube de un pasionat auto, este ca putem vedea o varietate de importatori si producatori auto care, in zilele noastre, nu mai exista din pacate la niciun astfel de salon. In 1995, acum 21 de ani, era o mandrie sa participi la SAB, era o onoare. Acum insa, asemenea evenimente se pare ca nu sunt suficient de bune pentru unii...

In 1995, la SAB de la Romexpo, au fost prezenti toti importatorii din Romania. Este surprinzator sa vezi ca la acea vreme cei de la BMW au venit cu ce aveau mai bun, inclusiv cu divizia Motorrad de motociclete, ca toate marcile premium au venit fara probleme si chiar marci de peste ocean care nu erau cunoscute mai deloc in tara noastra.

Oricat de mult ne-ar fi placut sa retraim aceste momente, nu putem decat sa o facem prin intermediul saloanelor actuale, nationale sau de afara. Din fericire insa, avem asemenea clipuri care ne aduc aminte de trecut. Si bine fac!

SAB 1995 - Dacia, ARO si Daewoo, produsele romanesti, expuse la salonul auto

SAB 1995 - Porsche, BMW, Mercedes ai Audi

SAB 1995 - Opel, Volskwagen, SeaDoo

SAB 1995 - Renault, Citroen, Peugeot, Fiat si IVECO

SAB 1995 - Volvo, Kia, Land Rover, Nissan si Toyota

SAB 1995 - Hummer, Jeep, Chrysler

Distribuie pe Facebook
mai multe