BMW 325i cu pachet M-Technic II si caroserie in doua culori, caut o noua casa!

BMW 325i cu pachet M-Technic II si caroserie in doua culori, caut o noua casa!
  • Un BMW 325i din '89 e de vanzare in SUA
  • Masina bavareza are un motor I6 de 2.5 litri
  • Suma de plata se ridica la 15.660 dolari
Distribuie pe Facebook

Fanii BMW-ului E30 se vor bucura la auzul vestii ca un nou exemplar este de vanzare. Cat costa acesta si ce ofera la schimb, ramane sa descomperim chiar din randurile urmatoare.

Exista numeroase automobile - atat noi, cat si rulate, pe care le poti scoate la 15.000 dolari, insa cate dintre acestea te vor face sa experimentezi placerea condusului precum un BMW Seria 3?

Si unde mai pui ca in cazul de fata nu avem de-a face cu un oarecare BMW Seria 3, ci cu un exemplar 325i apartinand generatiei E30, echipat o motorizare aspirata in sase cilindri si de 2.5 litri?

BMW 325i de vanzareBMW 325i de vanzare

Mai mult de-atat, acelasi automobil bavarez se mai lauda si cu un pachet M-Technic II, caroseria finisata in doua culori si jantele cu design clasic completand lista cu atractii principale de ordin exterior.

Doar cuvinte de bine avem si despre interior, tapiteria de culoare argintie cu greu lasand sa i se vada varsta sau kilometrajul - detalii care depasesc doua decenii si jumatate, respectiv 135.000 kilometri.

Ingrijorat de problemele tehnice care s-ar putea ascunde sub aspectul estetic bine ingrijit? Atunci afla ca, conform anuntului de vanzare, totul functioneaza exact ca in prima zi.

BMW 325i de vanzareBMW 325i de vanzare

Altfel spus, rugina lipseste cu desavarsire, aerul conditionat raceste in continuare, iar partea electrica se descurca de minune. De fapt, singura imperfectiune este o ruptura din tapiteria ce acopera scaunul soferului.

Referitor la lista cu dotari, urmatorul BMW 325i dispune - printre altele, si de transmisie automata, geamuri electrice sau casetofon Sony, Casetofon Sony care, ce-i drept, trebuie schimbat.

La final, precizam ca masina bavareza a fost importata din Japonia si se afla momentan in Florida. Suma ceruta de actualul proprietar se ridica la 15.660 de dolari.

BMW 325i de vanzareBMW 325i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (60) Poze BMW 325i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2016