BMW a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate

BMW a construit in total doar o singura masina. Cum arata in realitate
  • BMW a construit in total doar o singura masina
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu 12 cilindri si capacitatea de 6.064 cmc livra rotilor de puntea spate undeva in jurul a 640 CP. Plus 650 Nm.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ trei ani, noul BMW Seria 8 se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre variantele puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta pe nume M8.

Oferita alaturi de un motor V8 cu doua turbine si o capacitate de 4.4 litri, masina in cauza vine cu pana la 625 CP pe ambele punti. Plus 750 Nm, printre multe altele.

Astfel, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 secunde, pe cand problema acceleratiei de la 0 la 200 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in putin peste zece secunde si jumatate. Dupa cum precizam si anterior.

De o versiune de performanta pe nume M8 nu s-a bucurat insa si prima generatie a BMW M8, rolul varfului de gama revenindu-i variantei 850CSi. Oficial vorbind.

Ce este drept, o masina precum aceasta a prins nastere departe de ochii publicului larg. Alaturi de un motor aspirat cu 12 cilindri si capacitatea de 6.064 cmc, cu 640 CP si 650 Nm livrati rotilor de pe puntea spate, aflam si din urmatorul video:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2021