Cadoul perfect pentru Craciun: un Mercedes AMG Hammer e acum de vanzare

Cadoul perfect pentru Craciun: un Mercedes AMG Hammer e acum de vanzare
  • Un Mercedes AMG Hammer este disponibil la vanzare in Olanda
  • Automobilul german ascunde sub capota un V8 de 6.0l si 375 CP
  • Masina a fost construita in 1988 si are doar 56.000 km la bord
Distribuie pe Facebook

Poate ca pana la sarbatoarea de Craciun de anul acesta au mai ramas aproximativ sase saptamani, insa oportunitatea de a pune mana pe un exemplar al legendarului Mercedes AMG Hammer nu poate astepta de nici un fel.

Pentru cei care au ratat povestea din spatele modelului Mercedes AMG Hammer, tinem sa reamintim ca specialul proiect al inginerilor din Affalterbach prevede "unirea" unui 300 CE cu un motor V8, fie de 5.6, fie de 6.0 litri.

Imbunatirile aduse automobilului german de clasa medie continua cu suspensia sport, sistemul de franare de inalta performanta si tratamentul "widebody" aplicat caroseriei, toate acestea impreuna cu accesoriile unice de la nivel de interior dand un nou inteles expresiei "tuning de fabrica".

Mercedes AMG Hammer de vanzare

Mercedes AMG Hammer de vanzareMercedes AMG Hammer de vanzare

Dotat cu un pret ce depasea cu mult pragul celor 100.000 de dolari, modelul Mercedes AMG Hammer nu a fost fabricat decat in cateva zeci de bucati, unul dintre acestea fiind disponibil acum la vanzare in Olanda, in schimbul unui pret necunoscut (din pacate).

Conform informatiilor publicate in anuntul cu pricina, exemplarul din cazul de fata ascunde sub capota un motor V8 de 6.0 litri si 375 cai putere, cuplat la o transmisie manuala cu cinci rapoarte si oferit in compania unui diferential blocabil.

Lista cu dotarile de care se bucura acest Mercedes AMG Hammer continua cu volanul in patru spite, scaunele fata sport incalzite si reglabile electric, sistemul de aer conditionat, radiocasetofonul Becker, tapiteria din piele si ornamentele de lemn masiv.

Numai 12 exemplare ar fi fost construite in aceasta configuratie, primul proprietar afirmand ca a platit pe masina undeva in jurul a 335.000 de marci germane. Doar 56.000 de kilometri gasim la bordul acestui exemplar, o valoare extrem de mica pentru un automobil din 1988.

Asadar, acestea fiind spuse, ASA arata cadoul perfect pentru Craciun. Acum nu ne mai ramane decat sa gasim un Mos extrem de potent (financiar) si totodata generos.

Mercedes AMG Hammer de vanzare

Mercedes AMG Hammer de vanzareMercedes AMG Hammer de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes AMG Hammer de vanzare
mai multe