Comoara de pe internet: BMW-ul E38 e Seria 7-le pe care sa-l detii

Comoara de pe internet: BMW-ul E38 e Seria 7-le pe care sa-l detii
  • Un BMW 740i E38 Sport e de vanzare in SUA
  • Limuzina are doar 13.000 kilometri la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la 30.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Produs vreme de aproximativ sapte ani, intre 1994 si 2001, BMW-ul E38 este considerat de departe cel mai reusit - din punct de vedere estetic - Seria 7 lansat vreodata. Si pe buna dreptate.

Iesit de pe portile fabricii bavareze inainte ca productia sa fie oprita, iar generatia E65 proiectata de Chris Bangle sa socheze intreaga planeta, exemplarul din cazul de fata numara numai 13.000 de kilometri la bord si, dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, are un pret pe masura caracteristicilor sale.

30.000 de dolari este suma pe care trebuie sa o platesti pentru a te bucura acest BMW 740i (E38) Sport, efortul financiar urmand a-ti fi insa rasplatit cu varf si indesat. Plus o motorizare aspirata cu opt cilindri in V si capacitate de 4.4 litri, ce livreaza rotilor spate undeva in jurul a 286 de cai putere.

De pe lista cu atractii principale nu lipsesc, de asemenea, nici transmisia automata in cinci rapoarte, vestile bune continuand cu volanul multifunctional in trei spite, tapiteria din piele, climatizarea automata, scaunele incalzite cu reglare electrica sau sistemul de infotainment acompaniat de un ecran supradimensionat.

La nivel de exterior, nuanta de bleu Biarritz va atrage toate privirile celor din jur; nu totusi de una singura, ci alaturi de jantele din aliaj pe 18 inch, servite la pachet alaturi de o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri - care, fie vorba intre noi, completeaza perfect liniile si formele BMW-ului Seria 7 E38.

Ar mai fi si altele de spus despre exemplarul din cazul de fata, insa preferam sa lasam fotografiile din cadrul anuntului de vanzare sa vorbeasca de la sine.

BMW 740i Sport de vanzareBMW 740i Sport de vanzare

BMW 740i Sport de vanzareBMW 740i Sport de vanzare

BMW 740i Sport de vanzareBMW 740i Sport de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze BMW 740i Sport de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2015