Cu cat se mai da in ziua de azi un BMW M3 in stare perfecta

  • BMW-ul M3 E30 va fi vandut la licitatie
  • A parasit linia de productie in 1991
  • Este complet stock si intr-o stare perfecta
Distribuie pe Facebook

Un BMW M3 E30 din 1991 va fi vandut la licitatia organizata de casa Silverstone Auctions pe data de 13 mai. Masina are mai putin de 130.000 de kilometri rulati si se prezinta intr-o stare perfecta de functionare. Pretul? Destul de piperat, insa justificat, spunem noi.

Bine-cunoscuta casa de licitatii Silverstone Auctions pregateste o noua vanzare de masini clasice si moderne in data de 13 mai. Printre sutele de masini care isi cauta un nou proprietar regasim exemplare foarte rare produse de Ferrari, Aston Martin, Porsche, Ford, dar si acest BMW M3 E30 din 1991.

BMW M3 E30 de vanzare

Masina este un model european cu volan pe stanga, care a parasit in 2011 continentul si a luat drumul Marii Britanii. Este finisata intr-o nuanta exterioara Brilliant Red, iar interiorul este imbracat in piele neagra. Potrivit anuntului, acest M3 E30 a fost ingrijit corespunzator si se afla intr-o stare perfecta, atat estetic cat si tehnic. Lista de dotari optionale include o trapa electrica, inchidere centralizata, oglinzi electrice si jante de 16 inch, reconditionate recent.

BMW M3 E30 de vanzare

Mai mult decat atat, BMW-ul nu prezinta niciun fel de modificari, vine cu toate documentele care sa-i ateste autenticitatea si istoricul service. Sub capota regasim asadar acelasi propulsor de 2.3 litri cu care a parasit portile fabricii din Munchen, capabil de 192 de cai putere. Desigur, dupa standardele masinilor sport din ziua de azi aceasta putere nu pare cine stie ce, dar fiind vorba despre un M3 clasic, acest detaliu chiar nu mai conteaza.

BMW M3 E30 de vanzare

Bordul indica mai putin de 129.000 de kilometri rulati, ceea ce inseamna ca fostii proprietari s-au bucurat cat de cat de tot ce are de oferit acest "ursulet", nu l-au tinut intr-un garaj pe post de bibelou.

BMW M3 E30 de vanzare

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, BMW-ul M3 E30 isi cauta acum un nou proprietar care sa fie dispus sa scoata din buzunare intre 47.000 si 59.000 de euro. Ai fi tentat sa spui ca pentru acesti bani ti-au putea lua un BMW de generatie noua, insa daca te gandesti ca vorbim despre un clasic in stare perfecta, nemodificat si rulat foarte putin, acest pret este oarecum justificat.

BMW M3 E30 de vanzare

BMW M3 E30 de vanzare

BMW M3 E30 de vanzare

BMW M3 E30 de vanzare

BMW M3 E30 de vanzare

BMW M3 E30 de vanzare

BMW M3 E30 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze BMW M3 E30 de vanzare
mai multe