E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat. Modelul din 1969 e de peste 17 ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane euro

E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat. Modelul din 1969 e de peste 17 ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
  • E aproape imposibil sa gasesti unul de cumparat
  • Modelul din 1969 e de peste 17 ori mai rar decat un Bugatti de 2.4 milioane euro
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare? Intre 80.000 si 120.000 de franci elvetieni - conform primelor estimari oficiale.

Craciunul a venit, anul acesta, mai devreme pentru colectionarii de autoturisme din lumea intreaga, o licitatie organizata peste numai cateva zile, la sfarsitul saptamanii curente si, totodata, inceputul lunii lui iulie, urmand sa aduca in atentia clientilor cu dare de mana unul dintre cele doar 28 de exemplare VW Beutler Coupe asamblate vreodata. Proiectul fratilor Fritz si Ernst Beutler, respectivul vehicul isi incepea viata ca un Beetle de Luxe de aproximativ 6.490 de franci elvetieni - multiplele modificari primite transformandu-l intr-un coupe cu o lungime de circa 4.35 metri si, aparent, nota de plata de 14.950 de franci elvetieni.

VW Beutler Coupe de vanzare

VW Beutler Coupe de vanzare

Fabricat acum mai bine de sase decenii, automobil asteptat sa se vanda cu o suma cuprinsa intre 50.000 si 100.000 de franci elvetieni, dupa cum au estimat specialistii celebrei case Bonhams, iese in evidenta, la nivelul departamentului exterior, printr-o caroserie finisata in doua nuante de maroniu - cu o combinatie similara de culori laudandu-se si tapiteria de la interior. Un alt element principal de atractie consta in insertiile de vinilin, acompaniate de cusaturi sub forma de carouri, oferite atat sub capota, cat si in portbagaj.

Numarul kilometrilor parcursi in total, de-a lungul timpului, de proprietarii anteriori nu reprezinta - din nefericire - decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, anuntul de vanzare mentionand, in schimb, si o restaurare completa, realizata ca la carte, pe o durata de peste un deceniu. In cele din urma, respectiva masina se mai poate mandri - cu ghilimelele de rigoare, ce este drept, si cu un propulsor cu patru cilindri in echipare, cu o capacitate de 1.2 litri si undeva in jurul a 31 de cai putere, deloc incurajator sau convingator pentru un produs mai scump, mai mult sau mai putin surprinzator, si decat un Porsche 356.

VW Beutler Coupe de vanzare

VW Beutler Coupe de vanzare

VW Beutler Coupe de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze VW Beutler Coupe de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Iunie 2022