E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar trei masini exista in toata lumea...

E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze. Doar trei masini exista in toata lumea...
  • E atat de rara ca unii n-au vazut-o nici macar in poze
  • Doar trei masini exista in toata lumea
  • Una a fost scoasa, de curand, la vanzare, pe internet
Distribuie pe Facebook

... iar una tocmai a fost scoasa la vanzare, pe internet. Nota de plata nu reprezinta insa decat un mare mister.

Prezentata publicului larg in primavara anului 1966, prima super-masina cu motor central din istoria companiei Lamborghini a fost disponibila in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite de producatorul din Sant'Agata Bolognese s-a numarat si o varianta extrem de exclusivista, pe nume Miura SVJ.

Creatia fostului pilot de teste Bob Wallace, aceasta si-a inceput cariera ca un simplu prototip, unicul exemplar construit fiind vandut unui client extrem de important. Si distrus, din nefericire, chiar inaintea livrarii.

Respectiva poveste a reusit sa capteze atentia clientilor versiunii Miura SV, aflata la baza variantei SVJ, care au apelat la oficialii companiei Lamborghini cu speranta ca isi vor imbunatati propriile super-masini. Fara prea mare succes, producatorul din Sant'Agata Bolognese fiind de acord doar cu trei astfel de conversii.

Una dintre acestea a fost scoasa, recent, la vanzare, pe internet, insa nota de plata nu reprezinta decat un mare mister. Aparent, exemplarul finisat in nuanta Rosso Granada nu a parcurs decat 19.582 de kilometri.

Totodata, super-masina companiei Lamborghini se mai poate lauda si cu un proces complet de restaurare, realizat pe parcursul unei perioade de circa trei ani. Drept urmare, nu ar fi de mirare ca bijuteria producatorului din Sant'Agata Bolognese sa-si schimbe proprietarul pentru mult mai mult de un milion de euro.

Lamborghini Miura SVJ de vanzare

Lamborghini Miura SVJ de vanzare

Lamborghini Miura SVJ de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Lamborghini Miura SVJ de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2021