E mare bataie pe Mercedes-ul asta. Suma la care s-a ajuns deja

E mare bataie pe Mercedes-ul asta. Suma la care s-a ajuns deja
  • Un exclusivist 190 EVO II a fost scos la licitatie pe eBay
  • Exemplarul in cauza a parcurs pana in prezent doar 45.000 km
  • Cea mai mare suma oferita se ridica la 135.100 de euro
Distribuie pe Facebook

Scos la licitatie prin intermediul site-ului eBay, urmatorul Mercedes a reusit sa incinga atmosfera printre pasionatii, respectiv colectionarii de automobile din lumea intreaga.

Exista chiar si o explicatie in acest sens, automobilul cu pricina apartinand exclusivistei editii 190E 2.5-16 Evolution II. Vorbim, mai exact, de exemplarul cu numarul 55 dintr-un total de numai 500 fabricate, rulat pentru doar 45.000 de kilometri in ultimele aproximativ doua decenii si jumatate.

In plus, inainte de a fi pus la vanzare, modelul german a primit cadou o sedinta de "reintinerire" in valoare de circa 11.000 de dolari, astfel ca se prezinta intr-o conditie de invidiat, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic - indiferent ca vorbim despre exterior ori interior, in cazul in care te intrebai.

Mercedes 190 EVO II de vanzareMercedes 190 EVO II de vanzare

Mercedes 190 EVO II de vanzare

Lasam insa pentru un moment in urma acest exemplar si ne indreptam pentru un moment atentia asupra caracteristicilor generatie ale Mercedes-ului 190E 2.5-16 Evolution II, care ofera o motorizare Cosworth de 2.5 litri si 200+ cai putere intr-o caroserie inspirata de lumea sporturilor cu motor.

Spoilerele agresiv stilizate, aripile supradimensionate si jantele din aliaj in sase spite nu sunt totusi singurele elemente vizuale cu ajutorul carora identifici exclusivistul model german, el dispunand inclusiv de volan si scaune sport imbracate in piele neagra, respectiv instrumente de bord specifice.

Revenind acum la Mercedes-ul 190E 2.5-16 Evolution II scos la licitatie prin intermediul site-ului eBay, ei bine... trebuie precizat ca pana in acest moment au fost facute deja 36 de oferte, cea mai mare urcand pana la suma de 135.100 de euro. Vanzarea exemplarului cu pricina se va incheia peste cinci zile.

Mercedes 190 EVO II de vanzare

Mercedes 190 EVO II de vanzare

Mercedes 190 EVO II de vanzare

Mercedes 190 EVO II de vanzare

Mercedes 190 EVO II de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes 190 EVO II de vanzare
mai multe